[]

tebrikleri alabilirim, uyuz olmuşum

arkadaşlar herkes soruyordu kim bu uyuzlar neden saklanıyorlar diye. biri de benmişim. 2-3 haftadır şüpheleniyordum delice bir kaşıntı oluyordu. önce randevu aldım ancak bugüne yer bulabildim cildiye'de yılbaşından önce almama rağmen. eve hayli uzak bir yere gitmek zorunda kaldım doktor bulmak için.
adam bana 10 sn baktı ve uyuz dedi suratıma. kendi daha uyuz bir tipti ama olsun hshsd. sonra kwellada arayışı başladı, neyse birkaç eczane gezisi sonrası onu da buldum. eczacı bu aralar çok fazla vaka olduğu için kolay bulunmuyor dedi. tedaviye başladık kolay kolay geçeceğini sanmıyorum.
kaşınıyordum ama isilik falandır diye kendimi avutuyordum taki parmaklarımın arasındaki yuvaları görene kadar gerçekten leş bir durum.

tedavi için ekstra öneri varsa alabilirim. ayrıca herkes dikkat etsin. kendimi olduğunca korumaya çalışmama rağmen gelip beni buldu böcek reyis.

 
Ahh be en korktuğum sey. Cok gecmis olsun. Ben kumasta 15 gun yasabildigini okumustum. Koltuk ortuleri vs dahil. Giysilerinizi temas ettiginiz tum kumaslari yuksek isida yikayin atabildigini atin en kotu agzini kapatip bi posette 15 gub balkonda filan bekletin diyolardi.


  • hindistan cevizi  (07.01.20 18:57:35) 
geçmiş olsun. toplu taşıma kullandığımdan çok tırsıyorum bu olaydan. siz mesela kullanıyor musunuz toplu taşıma? nerede bulaşmış olabilir. bi kaç hafta önce bacağım kaşınıyodu. o aralar uyuz muhabbeti arttı. lan acaba dedim. sora geçti gerçi ama o sürede psikolojik olarak bayaa kaşındım.


  • spirit crusher  (07.01.20 20:45:39) 
anarsika, teshis asamasini biraz daha detayli anlatirmisin. Neren kasiniyordu, kirmizi noktalar var mi. Bende tes


  • tunaktunaktun  (07.01.20 21:16:53) 
Bende bacak aralarinda deli kasinti vardi. Doktor teshis koyamadi, mantar mi diye bakti, dokuntu falan yoktu. Sonra anladik ki, ic camasirlar camasur suyuyla yikanmaya baslanmis ve buna alerjim varmis...


  • tunaktunaktun  (07.01.20 21:19:39) 
aslında eve gelen birisinden şüpheleniyorum ama mesela anneme bulaşmadı yalnızca ben de var. ilk başta bacaklarım kaşınmaya başladı, ekşideki başlıktan şüphelenip korktum paranoya yapıyorum diye düşündüm. bacaklarım kızardı, üst bacağım kan toplar gibi kırmızı kırmızı oldu. aile hekimine gittim bir şey diyemem şimdilik dedi. bence hiçbir şey anlamadı kaşıntı ilacı verdi cildiyeye git dedi ama bana uyuz gibi gelmedi dedi. aradan bir-birbuçuk hafta geçti. zaten randevu almıştım bugün cildiyeye gittim. doktor teşhisi göbeğini aç dedi ve öyle koydu. elimi de gösterdim. her yerim kırmızı noktalarla dolu. elimin üstünde yuvalar çıktı son haftada bence iyice arttı. bunlardan şüphelendiğiniz varsa acil ilaca başlayın. bence ben geç kaldım, tüm süreci bilmeme rağmen.


  • anarsika  (07.01.20 21:37:54) 
geçmiş olsun inşallah hemen geçer, nasıl bulaştığına dair bi gözlemin var mı?
istanbul mu şehir?

  • omonia  (07.01.20 22:44:17) 
Şurada ne yapılacağını anlatmıştım. Sorana, daha detaylı anlatabilirim.

www.eksiduyuru.com
  • Mirket  (07.01.20 23:23:02) 
elinin ya da göbeğinin fotosunu paylaşabilir misin? teşhis koymam gereken bir durum var


  • everythingok  (08.01.20 01:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.