[]

kredi kartı önerisi

maaş hesabım vakıfbankta. şimdi mesela istediğim kredi kartına başvurabilir miyim? eğer öyleyse illa o bankadan da hesap açtırmak gerekli mi? ve onun borcunu öderken para falan kesiliyor mu vakıfbank internet bankacığılında mesela? eğer kesiliyorsa vakif kredi karta başvurayım ama bir sürü seçenek çıktı world var. gs fb falan var ne bunlar? doğru düzgün bol taksit yapan bi kredi kartına ihtiyacım var mümkünse kredi kartı aidatı kesmeyen? öneriniz nedir biraz uzağım bu işlere.
(not: kredi kartı bataklıktır kullanma demeyin lütfen)

bir de ek: benim ziraat genç kartın (kykların yattığı) ve üninin verdiği vakıfbank bi kredi kartım var iksii de 500 er tl limitli ama bunlara taksit olmuyor sanırım. alacağım ürün 4-5 bin tutarında ve 12 taksite ihtiyacım var. satın alma sayfasını incelediğimde bu kartlar yoktu. world falan vardı o vakıf world oluyor değil mi? anlamıyorum bu işlerden

 
istediğiniz kredi kartına başvurabilirsiniz evet.

mevduat hesabi actirmaniz gerekmiyor hayir. vakiflarda banka kartiniz varken, x bankadan kredi kartiniz olabilir.

tavsiyem banka kartini da, kredi kartini da ayni bankadan kullanmaniz ve hatta birbirine baglamaniz. (boylece banka kartiniz yaninizda yokken, kredi kartinizi da bankamatik karti gibi kullanabilirsiniz ornegin) ayrica maas musterisi oldugunuzdan yüksek limit alirsiniz muhtemelen kredi kartinda.

genelde bonus cardlar sanirim taksit olayinda daha genis kullanimli. cevremde vakiflar kredi karti kullanan hic yok ama annem vakiflar emeklisi, aileden sayiliriz.

ben sizi zirt pirt rahatsiz etmemeleri adina (sms, arama, vs.) finansbanka bulasmamanizi tavsiye ederim. hatta en altin tavsiyem bu olur size: )
  • la traviata  (06.01.20 23:11:07 ~ 23:11:47) 
vakıfbankta world card var iyidir o da. maaş müşterisi olduğun için kredi kartı aidatı da almazlar muhtemelen ama onu bir teyit et. onun dışında istediğin bankadan alabilirsin ama puanı, taksiti bilmemnesi iyi olan kartlar aidatlı olur. aidatsız kartların da avantajı az olur. o yüzden maaş aldığın banka iyidir.


  • hadsafhada  (06.01.20 23:23:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.