[]

Psikolog önerisi

Anadolu yakası. Maltepe bostancı arası. Fiyatı makul. Yani çok bilmiyorum da seansı (1 saat mi oluyor?) max ennn fazla 200 olan. Güvendiğiniz. Yani bilemiyorum çok içten içe bir çözüm olacağını da sanmıyorum da çıkış çözüm bulamıyorum. Tükendim bu özgüvensizlikten, eziklikten, aürekli dışlanmaktan, değer görmemekten, okb den, bişey olacak korkusundan, endişeden, aman kimse kırılmasın ama dışlanmayayım ama başımıza bişey gelmesinden. Seneler boyu ilaç da kullandım yok yani olmadı. Bıraktım sonra ilacı yine devam. Kader mi yani bilmiyorum. Parayla beni gerçekten dinleyen bir arkadaşa ihtiyacım var belki de.




 
www.instagram.com

bu arkadaş benim arkadaşım.. oldukça tatlıdır. isterseniz bir deneyin..
  • omonia  (06.01.20 21:35:23) 
devlet hastanelerinde oluyor onlara git.


  • for day to break  (06.01.20 22:09:27) 
Benzer sorunlarım varken araştırıp gittiğim ve pek bi inancım olmasa da aşırı memnun kaldığım bi psikolog var.
İlgilenirsen dm’den yaz paylaşayım

  • herşeyi soran adam  (06.01.20 22:40:59) 
link açmamış sanırım :

Kadıköy Feneryolu'nda bulunan bir danışmanlık merkezinde psikolojik desteğe ihtiyaç duyan birey, çift, ve ailelere uygun ücretli psikoterapi seansları vermekteyim. Aynı zamanda online terapi seansları da gerçekleştirmekteyim.

Çalışma Alanlarım:

İlişkisel zorluklar
Aile içi iletişim
Ebeveynlik konuları
Çift ilişkisinde iletişim sorunları
Sağlık sorunlarına psikolojik destek
Öfke problemleri
Travma
Kayıp
Yas
Depresyon
Kaygı

İletişim
0552 552 77 14
psk.merveguney@gmail.com

Uzman Psikolog
Çift ve Aile Terapisti
Merve Güney
  • omonia  (06.01.20 23:32:21) 
Ben bu kişiden çok memnun kaldım

ozlemaltunel-psikiyatri-psikoterapi.blogspot.com
  • JohnOakley  (07.01.20 00:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.