[]

Güzellik merkezi açmak

Selamlar,
Biz iki pratisyen bir plastik cerrahı güzellik merkezi açmak istiyoruz bir sene içinde. Botoks, dolgu, saç ekimi ile başlarız diye düşündük ama önerileriniz varsa duymak isteriz.
İstanbulda nerde açalım? Müşteriyi nasıl bulalım? Hangi hizmetleri verelim ki ilk yıldan güzel kazanmaya başlayalım? Klinik oturunca kendi sevdiğimiz alanlara ağırlık verebiliriz böylece.
Teşekkürler şimdiden.

 
is yerlerine yakin olursa isten cikip botokslarni yaptirip eve/ise donebilir kadinlar. yani levent, etiler, gayrettepe, fulya, balmumcu

instagramda cok reklam goruyorum. bir facebook grubu var mesela sadece kadin uyelerin oldugu, orada gruba indirim yapan yerler vardi. ya da arkadasini getir indirim al tarsi kampanyalar olabilir.
  • jimicik  (06.01.20 15:51:49) 
@flexner evet kesinlikle alternatif tıp, süpersin!
@jimicik oralarda rakip çok olur hiç olmayan bir yere mi açsak diyorduk ama işten çıkıp gelme ya da öğle arası yaptırma fikri çok mantıklı.

Ataşehir olur mu sizce?
  • cikolata selalesi  (07.01.20 03:35:32) 
lazer epilasyon meseleleri için sağlıklı bilgi verecek, güven verecek, muhattap bulunabilecek bir yer iyi olurdu, estetik merkezleri bu bağlamda güven vermiyor, şahsen hep hastaneleri tercih ediyordum bu işler için, orada da doktorları pek görmek mümkün değildi.. böyle bir yer tercih edilebilir, uygulamayı doktorun yapması şart değil, başlangıçta bitişte kontrol edebilecek, soruları cevaplayabilecek ulaşıabilir biri iyi olurdu.
biorezonans vs +1
diyetisyenlik gibi görülebilir ama bir yakınımız dolayısıyla öğrendiğimiz kadarıyla kanser vb. ağır rahatsızlıklar için beslenme önerileri alınabilecek, liste hazırlayabilecek, kontroller yapabilecek birini bulmak da çok zor, belki bu yönde eğitim alınabilir. diyetisyenler hazır liste verip gönderiyorlar, örneğin vücudumda itahap var 4 faraklı fizik tedavi uzmanı 4 farklı şey söyledi, biri yeme içme düzeninden, gluten ve süt diyetinden fayda görüleceğini söyledi, benim için çok değerliydi bu yaklaşım.
hijyen konusunda soru işaretleri yaşatan manikür pedikür gibi işlemlerde sterilizasyon kontrolünün doktorlar tarafından yapılıyor olması da tercih sebebi olabilir, bünyenizde böyle bir departman da olabilir belki..
Başarılar şimdiden, açtığınızda bize de haber verin :)
  • ruz  (07.01.20 13:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.