[]

Sürekli Yorgunluk Hali

Merhaba,

Üstümde sürekli bir yorgunluk var. Çocukla ilgilnemek bile zor gelmeye başladı.

Sürekli yatasım var.

Psikolojik diycem hayatımda her şey yolunda.

Gıda takviyesi filan mı almam gerek acaba? Fikri olan var mıdır?

 
@mor bembombom 'un söylediği çok doğru tespitlere ilave olarak.
- Perdeleri ve camları açın. Aydınlık ve havadar bir ev size iyi gelecektir.
-Ev hanımıysanız, evden çıkmadığınız gün olmasın. Her gün en az 1 saat açık alanda yürüyüş yapın.
  • Mirket  (06.01.20 11:50:10) 
B12 için haplar bağırsakta emilemiyor. birkaç kez kalçadan iğne yaptırıp ölçtürün. en az 800 olana kadra iğneye devam edin. muhtemelende ömür boyu ayda bir yaptırmanız gerekecek.
D vitaminini kalçaya gerek yok, ampülü ekmeğe döküp için.
magnezyum için bağırsaktan emilebilen "magnimore plus" alın yada dahiliye doktoruna iğne yazdırın. diğer magnezyum haplarıda bende işe yaramadı.
  • aslindasorunumpsikolojik  (06.01.20 11:51:07) 
herkes yazmış zaten, bir dahiliye uzmanına gidip kan testlerinizi yaptırın. tabiki bütün değerleriniz normal referans aralığında olmalı ama özellikle d vitamini ve b12 vitamin değerleriniz çok önemli. hatta yapılan bir araştırmaya göre d vitamini eksik olan kişiler grip gibi hastalıklara daha çok yakalanıyor bağışıklık sistemi düşük olduğu için.
bu vitaminler düşükse onlardan kaynaklanıyor olabilir. tabi en doğrusunu doktorunuz bilir. diğer değerlere de bakar muhtemelen doktorunuz.

  • sinerji  (06.01.20 14:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.