[]

Seg Smart TV NETFLIX

Selam, Seg marka pek de smart olmayan bir Smart Tv kullanıyorum.
TV uygulamaları arasında Netflix yok.
Smart ekranında şöyle bir görüntü var.
i.hizliresim.com
Market de tırt, baktım uygulaması yok.
Soru şu, ben bu TV'den nasıl Netflix e ulaşırım?
Laptop HDMI bağlantısı şart mı?
Yok mu bunun kolay bir yolu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
mi box alabilirsin hocam. tv için.


  • syozkn  (05.01.20 22:14:47) 
aynı ekrana sahip bir smart tv bende var. telefunken. netflix uygulaması var yalnız onun içinde. wireless değil kablolu internet ile netflix izliyordum tv üzerinden.


  • burya  (05.01.20 22:16:43) 
@burya İnternet bağlantısı ile ilgili bir sorunum yok.

@syozkn bu aralar masraf çıkarmak istemiyorum kendime.

Teşekkürler.
  • yesil basli govel santor  (05.01.20 22:21:16) 
Bende de yoktu kendim açtım yazılım ile tavsiyeforumu.com burada senin ilacın


  • Melange  (05.01.20 22:33:25) 
Hiç bir şey ile uğraşmaya gerek yok. TV yi İnternete bağla. Netflix uygulamasını telefonundan aç. Sağ üstte tv ye bağlanma simgesi var. Ona bas görüntüyü tv ye aktar.


  • x571  (05.01.20 22:36:52) 
@melange oraya bakıyorum epey karışık. Uygun yazılımı bulmaya çalışıyorum. Teşekkürler.

@x571 YouTube'dan biliyorum o butonu ama netflix'te yok.
Emin misiniz öyle birşey olduğundan?
  • yesil basli govel santor  (05.01.20 22:58:19) 
Android box al güzel olur. Yalnız mümkünse modemden interneti box a lan kablosu ile aktar, daha hızlı olur. Ikinci seçenek laptoptan hdmi kablo ile bağlantı kurmak.


  • Topalordek  (05.01.20 23:22:53) 
Aynen o YouTube da ki işaret.Ben yaklaşıklar 2yıl anlattığım şekilde kullandım. 3 ay önce Netflixi kapattığımda da aynı şekilde kullanıyordum. Ben tvyi kablo ile modeme bağlıyordum. Tv markası regal di. Akıllı tv internet e düzgün bağlanıyorsa program tv yi görür.


  • x571  (05.01.20 23:26:40) 
care chromecast


  • crucio  (06.01.20 00:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.