[]

Sevgili olma noktasına gelince kaçan kişi ne derdindedir?

8 ay önce tanıştığım, yaklaşık 6 aydır da devamlı görüştüğüm birisi var. Arkadaş değiliz ama sevgili de değiliz. Aramızdaki ilişkiyi flört olarak tanımlayabilirim galiba. 5-10 günde bir görüşürüyoruz. Yemek yiyoruz, kahve içiyoruz, sinemaya gidiyoruz. Zaman zaman el ele tutuşuyoruz. Aramızda kıskançlık kaynaklı tartışmalarımız oldu.

Biz akşamüstü whatsappta yazışırken tartışmaya başladık. Ben aramızdaki bu uzun flört durumundan yakındım. Aramızda geçenlerin gözünde ne anlamı olduğunu sordum. "Seni çok iyi anlıyorum mesajı aldım :)" yazdı ama birkaç dakika geçmeden tavrı çok değişti. Beni bazı şeylerin anlamını bilmemekle, çok toy, sabırsız, bencil olmakla suçladı. Ve tartışma sürerken beni engelledi.

Bu 6 aydır görüştüğümüz süre boyunca bu adam çok uğraştı benimle görüşmek, gönlümü yapmak için. Sadece 1 saat kahve içmek için bile iş çıkışında yorgun argın benimle buluştu. Çok çabuk sinirlenen biri değilim ama sinirlendiğimde inanılmaz çekilmez biri oluyorum. Bu adam kaç kere bu halimi bile çekti. Öyle muziplik yaparken manita diye bahsediyordu benden. Niye bugün böyle ben bu uzun sürdüğünü düşündüğüm flört durumundan yakınınca kaçtı gitti?

Şöyle bir şey var bu adamın pek arkadaşı yok. Ayda iki kere anca arkadaşlarıyla görüşüyor. Acaba sırf güzel zaman geçirmek için benimle görüştü diyorum ama o kadar tartışmaya neden katlansın ki? Ağzı iyi laf yapan birisi. Benle uğraşmaktansa başka bir kızın ilgisini çok rahat çekebilir. Sevgili olunca öyle aramızda ciddi bir şey olacakta değil. Ailelerin tanışması gibi. Hiç öyle yalnız kalmadık. Sevişmeyi geçtim, hiç öpüşmedik. Görüştüğü başka bir kız olduğunu düşünmüyorum. Siz ne dersiniz?
Ben 22/k o 28/e

 
Burada kimsenin gerçekçi bir yorum yapabileceğini sanmıyorum. Anca çılgın teoriler üretiriz.

Yine de bu ufacık yazıda bile hatırı sayılır miktarda red flag saydım açıkçası.

Bir şekilde iletişime geçip sorabilirsiniz. En kötü closure olur.
  • aguen  (05.01.20 02:41:26) 
Sıkılmış senden.

İlişkide bir ivme yok, kendin yazmışsın "öpüşmedik" bile diye. Bu devirde 6 ay, bir şeylerin stabil olmasını tolere etmek için hayli uzun bir süredir.

Bir de tabii 22 yaş durumları.
  • Avoiding The Puddle  (05.01.20 02:45:06) 
sabırsız ve bencil mi, oha. Sen erkek o kadın taraf olsaydı oyalıyor aslında sevmiyor derdim, yine aynısını diyorum fakat nedeni çok belirsiz. Bir erkek sevdiği ve yakınlaşabileceği bir kadını 6 ay öyle arada da bırakmaz. İlginç. Dinle ilgili sebepler olabilir belki ama sizin bilmeniz lazım onu.

özet olarak, zaten garip duruyor pek hayır gelmez ondan. Hayatına devam etmeye bak.
  • nhk ni youkosu  (05.01.20 02:48:09) 
@Avoiding The Puddle

Bu öpüşmeme, yakın olmama durumu benden kaynaklı değil. Hiç öyle soğuk, mesafeli davranmadım. :/
  • Evinizinkedisi  (05.01.20 02:49:35) 
@nhk ni youkosu

Dindar birisi değil. Ailesiyle de yaşamıyor. Rahat birisi öyle.
  • Evinizinkedisi  (05.01.20 02:51:46) 
Adam sevgili değil flört seviyor. Sorumluluktan hesap vermekten hoşlanmıyor. İlişki yaşama olgunluğuna erişmemiş, kaçıyor.
O senden kaçıyorsa sen ondan 100 kere kaçmalısın. Hiçbişey olmaz bu adamdan sana.

  • megalomaniac  (05.01.20 03:58:15) 
adam tuhaf ilişkiniz de tuhaf. yorum yapmak zor

benim merak ettiğim uzun süren flört durumundan nasıl şikayet ettin? ne dedin mesela?
  • dafuq  (05.01.20 11:27:05) 
Günümüz Türkiyesinde 6 ay bir kızla hiç bir derecede yakınlaşmayıp bununla ilgili bir adım atmayan erkek olabileceğini sanmıyorum o yüzden teori üretme modunu açıyorum.
Teori üretme mod on.
1.teori : Adam'ın sevgilisi vardır,yedekspor kadrosu güçlendirmek istiyordur.Çok ileri gitmek istememiştir,hali hazırda ilişkim var diye.
2.teori (hard erkek bakış açısı) : Beğenmemiştir,yoklukta bunla takılırım demiştir ama baktı onuda yapamıyor,ilişki falan diyince uzamıştır.
3.teori : Eşcinseldir kendini zorluyordur.
Teori üretme mod off
  • wacot  (05.01.20 15:39:07) 
6 ay cinsellik yoksa kaç bence :))


  • problem34  (05.01.20 17:08:18) 
mmmm peşindeymiş.

ve evet toymuşsun bu konuda ona göre. geçmiş olsun. engellemesi ise, anormal tuhaf.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (05.01.20 17:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.