[]

Bebek sevmiyorum

Millete sevmiyorum demiyorum ama belli ediyorum. Niye kucağına almıyorsun, ilgilenmiyorsun diyorlar düşürürüm diye korkuyorum diyorum.

Bana göre yeğenim de olsa kardeşim de olsa hepsi aynı, bir şeyden anlamayan insan yavruları. İnsanların bebek güldürmek için yaptıkları da bana saçma geliyor. Sevip kucağıma alıp napayım ben? Sülalede bebek hiç eksik olmadı zaten ondan da bıkkınlık geldi. Ağlamasını duyunca tüylerim kalkıyor. Napayım ben sizce?


 
düşürürüm diye korkuyosan düşürürüm ben güvenemiyorum de ve alma zaten

ama bi gün alırsın umarım mecbur kalmak değil yaşamın bir parçası.

en öncesinde çünkü kendini seviyorsun. seviyorsun ki buraya gelip sorununu yazmışsın. sevdiğin için kendini önemlisin,bu soruna çözüm arıyorsun. yani birine borçlusun bu sevgi için. sende bu önemliliği birine aşılamak durumundasın. hayat böyle. biz sevdiklerimiz için varız.

her çocuğa sıcak davranman gerekmez. ama kardeşin, yiğenin onlar canın kanın. sahipleneceksin. seveceksin ki aktar. aktar ki onlar da seni, sana ait şeyleri korusun sahiplensin. aile bu' dur.

ağlaması demişsin 40 yaşında değil sende biliyosun. sende ağladın. birileri sana önemlisin dedi o zamanlar. almışsın o duyguyu ki burdasın. çünkü önemlisin.

bıkmış olabilirsin o tamam. sevmemek de tamam. olabilir. ama bunu sevmiyorum diye adlandırmak biraz da bir sorun ibaresi gibi. çünkü bu biber sevmemek değil. insan sevgisi olmalı ki toplumun parçası kalabilelim.

hayırlı günler dilerim.
  • baldan kaymak  (05.01.20 01:02:54) 
çevremde bebek sevmeyenler bebek sahibi olduklarında "çok farklıymış insanın kendi çocuğu olunca" diyorlar. senin de sevmemen anormal değil. ama zaten senin sorun "nasıl başa çıkabilirim".

çevrende çok fazla çocuk olmuş ve uzun süre maruz kalmışsın. hak veriyorum. kimse kendisinin olmayan çocuğa bu kadar katlanmak zorunda bırakılmasın.

uçaklarda veya otobüste de aynı. çocuk olunca herkes nefret ediyor. ama katlanıyoruz. umarım senin etrafındaki çocuklar da bi an önce büyür
  • sttc  (05.01.20 01:16:10 ~ 01:16:36) 
bebeklerden uzak durmak yeterli olur herhalde. baska ne yapabilirsin ki zaten? :) soru biraz sacma geldi* sonucta al bu bebek sonsuza kadar seninle olacak demiyorsa kimse mecbur degilsen sevmedigin icin ozel bir sey yapmaya neden ihtiyac duyuyorsun?


  • in vino veritas  (05.01.20 01:21:43) 
Kedi yavrusuna ne hissediyorsan onları hissetmeye çalış. Belli ki henüz göremediğin bir şey var. Bir bebeğin potansiyelini, masumiyetini, saflığını başka canlıda bulamayız. Bunları değerli bulmuyorsanız elbette bebeğin size sunabilecekleri oldukça azdır.


  • Etanglement  (05.01.20 02:30:56) 
napayım ben sizce?
-bişey yapma.

  • a man alone  (05.01.20 03:04:05) 
soruyu anlamadım.

neden bebek sevmiyorum bende bir gariplik mi var diye soruyorsanız içiniz rahat olsun. bebek sevmeyen milyonlarca insan var.

neden bebek sevmiyorum sevmek zorundayım. sevmek için napmalıyım diye soruyorsanız yavaştan başlayın oyuncak bebekle falan.

saygılar.
  • dierache  (05.01.20 09:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.