[]

Twitch modası mı geçti?

Arada takip ettiğim yayıncılardan biri Twitch yerine Facebook'ta yayın yapmaya başlamış. Noluyor ki? bir aydınlatın.




 
facebook fazla para veriyor.sorsanız bu neden dışında 10 tane neden sayarlar ama asıl sebep bu.


  • valkin rockefeller  (04.01.20 20:05:20) 
facebook ve mixer büyük yayıncılara iyi paralar ödüyor. ayrıca twitch SJW b*kuna yayıncı ve izleyici kaybediyor. o kadar saçma nedenlerle insanları banlayıp, hayvan istismarı ve camgirllük yapan yayıncıları banlamayınca insanlar twitchten ayrılmaya başladılar. twitch büyük yayıncılara banlama konusunda istisnalar gösterip, küçük yayıncıları eziyor. 2-3 seneye kalmaz own3d.tv gibi kimsesiz kalır.


  • false pretension  (04.01.20 20:41:33) 
soruya ek yapayım, facebook yayınları hangi adresden izleniyor?


  • mayday  (04.01.20 21:13:53) 
Aydınlandım teşekkürler. Facebook şurada
www.facebook.com

  • kendi helvasını kavuran zombi  (04.01.20 21:17:32) 
twitch pornhub gibi bir yer oldu. yakında iyice patlar muhtemelen. son güncellemeden sonra zaten oyun yayıncılığından çıktı, reaction yayıncılığı, meme yayıncılığı, cinsel sohbet ve mesajlaşma yayıncılığı gibi biryer oldu. bu yüzden artık facebook'a kaydı herkes. ona rakip olan dlive biraz fazla yıkık dolu olduğu için tutunamadı, facebook kimseye üyelik gerektirmiyor, bağışlar için çok kolay kredi kartıyla ödeme yaptırıyor bu yüzden çok cazip, yayıncı için de öyle. twitch'te bulunabilmek derdi kalmıyor, facebook yüksek hit alan kanalları direk öneri olarak sunuyor zaten.


  • Tears of Devil  (04.01.20 21:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.