[]

Dünya Bankası, IMF, ILO vb

Başlıktaki gibi uluslararası kuruluşlarda çalışan ya da çalışanlardan tanıdığınız var mı? İŞ nasıldır? "İçi bizi, dışı sizi yakıyor" diye tanımladılar. Siz ne dersiniz?




 
Çalışan yokta imf nin bulaştığı her bir ülkede (arık nasıl tavizlerle anlaşma yapıp kredi alıyorlarsa) ekonomik kriz çıkıyor. Kısacası dışı sizi bizi değil, dünyayı yakıyor. Yanılmıyorsam bunlardan ikisi brezilya ve arjantindi.
Diyeceğim şey:uzak dur.
Bizde ise
2001 de anayasa kitapçığını fırlatma sonucu başlayan krizin çözümü olarak imf den borç alma kararı çıktı.
Sonraki zamanlarda etkisini tam bilmiyorum.
Zaten batının insafına kaldıysa bu işler hep yandık zaten.
  • Erva  (04.01.20 16:25:35) 
Yukarıdaki yoruma takılmayın. Politik bir yaklaşım sergilenmiş.

Genelde bu tarz kuruluşlarda doktorasını tamamlamış ama akademide kalacak kadar iyi olmayanlar veya master sonrası doktoraya devam etmeyenler, profesyoneller, çalışır.

Mesai kavramınız yoktur, oldukça fazla çalışırsınız. Genelde sürekli benzer işler yaptığınız için insanların köreldiğinden söz edilir. Kapınızın önünde ferrari varken sürecek zamanınızın olmadığını düşünün. Maddi açıdan oldukça tatmin edicidir.
  • E.  (04.01.20 16:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.