[]

Trump bir budala mı yoksa bir dahi mi?

Evet, yaptığı onca budalalığa rağmen dünyanın en güçlü lideri. Demokrasi denen nane sayesinde de Amerikan başkanı olabilmiş. Bu kadar uçuk, yüzeysel bir adam nasıl oluyor da dünyanın en güçlü ülkesinin başına geçip, istediği çoğu şeyi elde edip üstüne bir de bu kadar zekice diplomasi yapabiliyor?

Bu adam bir budala mı yoksa bir dahi mi?


 
cidden illa 2 sinden biri mi olması gerekiyor. bizim budalalık olarak gördüğümüz şeyleri yapması onu budala mı yapar? devlet başkanlığı seviyesinde eylemlerden bahsediyoruz ve bu devlet dünyanın en güçlü devleti. sizce cidden yetkin miyiz eylemlerini ve sonuçlarını tam olarka kavrayıp bunları budalalık olarak nitelendirmeye? ve budala olmadığı sonucuna varırsak illa dahi mi demeliyiz?


  • papuayenigine02561  (04.01.20 13:36:18 ~ 13:37:08) 
Kukla


  • silah taciri  (04.01.20 13:41:01) 
usa derin devleti istediği çılğınca şeyleri yapmak için bu adamı başa getirdi,

her çılgın hamlede zaten trump deliydi diyecekler
trump'a sorsan her şeyi usa için yaptım diyecek.

sonuç ve kim ne kazandı olarak bakarsan usa'nın dehşet kazanımları var.
  • dedim dedim de kime dedim  (04.01.20 13:41:12) 
@papuayenigine02561 Bir an Trump’ı değil de Einstein’ı, Stephen Hawking’i, Tesla’yı ya da Shakespeare’i mi sordum diye başlığa baktım.

Sizi bilmem ama ben birçok kişinin bunu tayin etmek konusunda yetkin olduğunu düşünüyorum. Budalalıktan anladığınız nedir bilmiyorum ama Trump’ı yeterince tanımadığınız, geçmişini bilmediğiniz ve deli saçması demeçlerini gözden kaçırdığınız çok belli.
  • levent bilgen  (04.01.20 13:57:04) 
kukla+1

kişilerin hiçbir önemi yok siyasi işlerde. gücü elinde bulunduranlar ne isterlerse onu yapıyor devletler, ordular vs. dünya çok boktan bir yer oldu.
  • hemsta  (04.01.20 14:01:24) 
buradaki yorumlar (temsili) pbs.twimg.com
:))

  • asbe  (04.01.20 15:09:57) 
kendi ülke liderinize bakın. dünyada kukla çok.


  • mikahakkinen  (04.01.20 16:05:16) 
trump öncelikle bir girişimci..
girişimcilerden verimli bir siyasetçi çıkacağına hiç inanmıyorum..
bu adamın da önceliği kendi şirketleridir muhtemelen..
ne de olsa başkanlık geçici şirketleri kalıcı..
  • strobist  (04.01.20 16:07:58) 
amerikan politikasi icin, ve aslinda neredeyse herhangi başka bir ülkenin politik sistemi icin, sunu bilmek önemli.

ön planda gördügünüz liderlerin arkasında cok karmasik ve cikar iliskileri agina dayali bir koalisyon var, ve liderlerin agzindan cikan sözlerin asıl sahibi arkaplandaki puppetmaster'lar. liderlerr kendilerine ne söylenirse onu yapiyor, aksi takdirde orada kalamiyor. bir puppetmaster icin en eglenceli kuklalardan birir de trump, trump kazandigi paraya ve megolamanisini besleyecegi söhrete bakiyor, dünya falan umrunda degil.
  • proteus  (04.01.20 17:41:32) 
Babadan zengin, şımarık, egoist, ırkçı bir adam.
Bıraksan iki koyun güdemez.
Aptalın teki.
  • yesil basli govel santor  (04.01.20 17:49:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.