[]

Saklama Kabı Tavsiyesi

Selamlar,

Şimdi mutfakta bakliyat vs. lerin olduğu çekmeceyi düzenleyeceğim. Kendisi 24 cm derinliğinde. Ağzı iyi kapanan, mümkünse şeffaf, içine un-bakliyat-makarna gibi tüketim malzemelerini koyacağım 1.5lt ila 2lt arası hacme sahip kaplar arıyorum. Ağzı iyi kapansın çünkü geçen ürünlerden biri böceklenmiş sonra hepsine yürümüş. En azında biri böceklenirse kendi kabı içinde kalsın, diğerlerine bulaşmasın derdindeyim. Organik vs. diye aldığımız şeyler çabuk böcek yapıyor minik minik.

Linkli olursa tadından yenmez.

Sevgiler

 
www.ikea.com.tr
Ben bundan kullanıyorum.

  • twelfth  (04.01.20 11:49:26) 
İstediğin her boyda kendisi de yedek kapağı da Türkiye'nin her yerinde bol bol bulunan, Paşabahçe cam kavanozları en iyisi.
Baharatlık boyundan 10 litreliğine kadar evde kavanoz standatdını da sağlayabiliyorsun. Biri kırıldığı ya da kapağı deforme olduğu zaman takım bozuldu derdi de olmuyor.
2-3 liralık cam parçasına özel tasarım diye dünyanın parasını da vermemiş oluyorsun.
Kapağının hava geçirmezliği de mükemmel.

www.trendyol.com
  • Mirket  (04.01.20 13:02:38) 
çekmece için şunlar uygun.
cam değil, evet.
ama ben kullanıyorum ve çok memnunum.

www.google.com
  • blatta hiberna  (04.01.20 13:40:05) 
@blatta hiberna aradığım insansın.

Hep bunları görüyorum ama emin olamıyorum. Kapakları sıkı mı? hava alıyor mu?
  • ManikD  (04.01.20 14:09:17) 
ne mutlu bana :)

sıkı, vakumlu yani.
kalitesi de çok iyi bu arada, asla koku falan yapmıyor.
  • blatta hiberna  (04.01.20 14:40:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.