[]

Pc Simulasyon Direksiyonu almak ya da almamak

alıp kenara atacağımı bile bile logitech g29 almak istiyorum 1.600-800 tl civarı. daha uygun fiyatları olanlar için oyuncak diyorlar hiç yanaşmıyorum. fakat bunu da alınca hevesim geçecek gibi hissediyorum. ortada kaldım, direksiyon hiss verecek ucuz yollu bir alternatif yok mudur. akıllı telefon appi dışında bir şey?




 
Bende G27 var.G29 dan bi eksik tarafı yok,hatta artısı shifter ı da var(29 da ayrıca satılıyor)...Ets2 oynamak için almıştım.İkinci el g27 bakabilirsiniz,en azından satmak istediğinizde kaybınız olmaz.Daha aşağısı gerçekten oyuncak olur.


  • arenas  (03.01.20 18:51:56) 
dirt rally oynayacaksan al. adamlar direksiyon ile oynamak için yapmışlar.


  • nothing in my way  (03.01.20 19:24:36) 
İkinci el alabilirsin satılıyor


  • basond  (03.01.20 21:05:12) 
Mobil edit yani hevesin geçince satabilirsin demek istedim


  • basond  (03.01.20 21:06:09) 
driving force gt manuel vites istemiyorsan bu hususta en ucuz çözümdür hocam. 400-500 civarına satılıyor ikinci el sahibinden de falan. ben de senin kafandaydım ama hevesim geçmedi deli gibi oynuyorum 2 yıldır. aradığın direksiyonda şu özellikler şart onu söyleyeyim;

-sadece f1 oynamayacaksan kesinlikle 900 derece olmalı.
-force feedback olmalı.
-adam akıllı masaya sabitleme mekanizması olmalı.


bu hususlara uyan en ucuz direksiyon dfgt.
  • syozkn  (03.01.20 22:02:15) 
Mobildeyim kaydedemedim. Takip


  • mirafiori  (04.01.20 22:25:41) 
Bu aralar bu kanali ve abiyi takip ediyorum; ki kendisi gercek yaris pilotu. Tam da sizin sorunuza cevap veren videoyu yeni yayinladilar. Guzel noktalara deginiyo. Videonun altina yorum da yapabilirsiniz, cevapliyo.

(git: youtu.be )
  • bir3iki7  (04.01.20 22:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.