[]

apartmanda köpek kokusu sorunu

Ben girişte oturuyorum, aşağı katlardan son zamanlarda acayip kokular geliyor, ama burun kanatan cinsten.

Zaten tahmin ediyordum ama bugün yöneticiyle konuştum, al katlardaki bir kadının beslediği köpek artık apartmana mı sıçıyor ne yapıyor. yönetici defalarca söylediğini, kadının özür dilediğini ve apartmana yaptığında temizlediğini söylemiş.

ama köpek mesela, garibim dışarı çıkarken heyecandan salıveriyormuş. nasıl çözeriz?

 
Sahibi cozum bulacak siz degil ki. Kopegin altini baglayip cikarsin her seferinde o zaman.


  • palmtree  (03.01.20 20:25:01) 
Kopek cisi kakasi kokusu burun kanatmaz. Temizlenirse koku moku da kalmaz. Eger kokunun sorumlusu gercekten o kopekse, yoneticiyi gazlamayin. Apartmana giris cikista burnunuzu tikayiverin. Yazik gariban hayvana bir sey olmasin.


  • la.luna  (03.01.20 20:58:54) 
@la.luna sizi empatiye davet ediyorum, aynı durumda olsanız bu şekilde mi davranacaktınız?? gereksiz duyar kasmayın.


  • marlonbranda  (03.01.20 23:38:17) 
Sizi çok iyi anlıyorum. Yakın zamanda benzer bir durum yaşadım. Onlarca kediyle yaşayan biri vardı apartmanın giriş katında. Apartman girişi ölesiye çiş kokuyordu. Bu kişi apartmandan taşındıktan sonra beyaz sirkeyle, domestoslu suyla 2-3 kez giriş silindi. Kokunun tamamen çıkması neredeyse bir ay sürdü.

Köpeğin sahibiyle nazikçe konuşmayı deneyin isterseniz. Köpek elbette kendini tutamayıp çişini yapabilir ama temizlemek de sahibin sorumluluğu. Çiş kokusunu aldığı söylenen spreyler var. Onlardan da önerebilirsiniz.
  • chihirovekohaku  (04.01.20 00:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.