[]

tatil için otel ya da yer önerisi arıyorum

selamlar,

31 mayıs - 6 haziran arası denize girip çıkınca dışarıda donmayacağımız bir yer arıyoruz -yani deniz soğuk olabilir ama hava soğuk olmasın. ağustos ayında assos'ta bir hafta hasta yatmışlığım var :( -. yurtdışı da olabilir ama kurlardan dolayı türkiye daha tercihimiz. marmaris, datça, dalaman, fethiye, ölüdeniz, kaş, kemer, antalya, belek, side, alanya belki anamur da olabilir bilemedim, yani denizden çıkınca bu tatil yörelerinde donar mıyız bahsettiğim tarihlerde? (anamur'a küçükken gitmiştim, yolu çok kötüydü, o travma yüzünden çok cesaret edemiyorum :/ ) başlıkta da belirttiğim gibi, otel de olabilir, yazdığıma benzer yerler de olabilir aklıma gelmeyen.

öneride bulunacaklara şimdiden teşekkürler.

 
Manavgatta nisan sonu gibi denize giriyoruz. gayet sıcak oluyor.


  • denklemci  (03.01.20 08:49:37) 
akdeniz bahsettiğiniz tarihlerde gayet sıcak olur. kuşadasından yukarısı serin oluyor yazın dahi. anamur yolu hala kötü ama eskisi kadar değil bu arada. anamur'un doğusundan geliyorsanız birçok tünel açıldı.


  • givemesomesubstance  (03.01.20 09:32:03) 
güney ege didim bodrum marmaris datça akdenizde üşümezsiniz.


  • mikahakkinen  (03.01.20 10:50:15) 
fethiye+1
kıbrıs belki?

  • gergedan  (03.01.20 10:50:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.