[]

Kahvaltı Seçeneği

İyi geceler herkese,

Ofise erken gidiyorum ve daha erken uyanıp kahvaltı hazırlamaya zamanım olmuyor. Her gün simit falan yemek de çok sağlıksız geliyor. Ofis ortak çalışma alanı olduğu için yumurta vb kokulu şeyleri tüketmiyoruz. Marketlerden de temin edebileceğim yüksek kalorili olmayan kahvaltılık ne olabilir? Aklıma cornflakes falan geldi süt alıp ofiste yiyebilirim ama bu kilo almak istemeyen biri için uygun kahvaltı mıdır? Yoksa yine simit etkisinde bir şey midir? Siz nasıl kahvaltı yapıyorsunuz dışarıda ya da ofisteyken?


 
ikea'da kahvaltı kabı var, geceden zeytin, peynir vs. hazırlayabilirsin. eski çalıştığım yerde ben öyle yapıyordum. ben yapamıyorum sen yap.

edit: link bırakayım; www.ikea.com.tr
  • datnet  (02.01.20 22:45:31 ~ 22:46:24) 
kahvaltıya gerek yok. abartılmış ve gereksiz bir öğün. Bırakmaya 2-3 haftada alışıabilirsiniz.

bu kadar kiloyu kaloriyi dert ediyorsanız, sağlıklı olayım da diyorsanız ve bu kadar da kısıtınız varsa kahvaltıyı es geçebilirsiniz.

tabii soruya tam cevap değil ama en azından belki düşünürsünüz.

ben yapmıyorum kahvaltı.
  • AlsterWasser  (02.01.20 22:47:44 ~ 22:48:07) 
Müsli.
Hem besleyici hem sağlıklı.
Evde kendim yapıyorum.
Malzemeleri marketten ve aktardan temin ediyorum.
İçine biraz da kuru meyve.
Oh mis.
  • yesil basli govel santor  (02.01.20 22:49:27) 
Ben ve müdürüm yumurta yiyoruz ofiste :) onun dışında ben sandviç hazırlıyorum bol peynirli, mevsimine göre domatesli, fesleğenli, avokadolu-limonlu vs. Ekmek de tam buğday, siyez, kara buğday vs kullanıyorum. Müdürüm saklama kabı içinde peynir, domates, biber, zeytin fln getiriyor ekmek tüketmek istemediği için, genelde ekmeksiz yiyor.


  • pati  (02.01.20 22:50:37) 
mısır gevreği veya buğday gevreği iyidir ama sabah erken gelip onu yerseniz çok tok tutmaz, 10 gibi falan acıkırsınız, bu sefer simit poğaça falan abanıp kilo alırsınız. sizin için en ideali yulaf ezmesi olur, ona da alışmak lazım. içine kuru incir, kuru meyveler, hurma vb. atıp biraz tatlandırıp, biraz da enerjisini arttırmak ideal olabilir.


  • malheiros  (02.01.20 22:51:55) 
değildir.
yoğurt,
meyve
kuru yemiş
yulaf, yulaf kepeği, buğday ruşeymi,
peynirler
bazen domates, salatalık, avokado
mümkünse evde hazırlamış olacağınız konserve ezmeler.
  • jimjim  (02.01.20 22:52:03) 
kahvaltı gerekli değil +1

7de kahvaltı yaptığım zamanlarda 10 gibi acıkıp popkek falan yiyodum, son 3 aydır kahvaltı yapmıyorum(hafta sonları aile sofrasıyla yapıyorum o da öğleye doğru oluyor zaten) ve saat 12'ye kadar acıkmıyorum. Çok az da karbonhidrat kestim, 3 ayda 8 kilo verdim. Spor yapıp biraz daha dikkatli olsam 10 da olurdu daha da artardı.
  • nundu  (02.01.20 23:05:10) 
Cornkflakes vs yerine yulaf ya da granola vs yiyebilirsiniz. Yulafi pisirebilirsiniz, geceden sutte bekletebilirsiniz. Granolayi kendini yapabilirsiniz, hazir alabilirsiniz. Chia tohumu diye bir sey var onu da sute koydugunuzda meyve vs ile yiyebilirsiniz.


  • Olric  (03.01.20 01:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.