[]

İki Kredi Kartının Hesap Kesim Tarihlerini Ayarlama

Hali hazırda iki tane kredi kartım var. İkisinin hesap kesilme tarihlerii de maaşı aldığım güne ayarladım ama maaş günüme birkaç gün kala bunun pek mantıklı olmadığına kanaat getirdim.

Birini ayın başına, diğerine de maaş gününün sonrasına bırakmak istiyorum ama değişen bir şey olmuyor sanırım. Bir taraftan para biriktirmek istiyorum, diğer taraftan ise harcamak istiyorum. Nasıl bir ayarlama yapabilirim.


 
Kartlardan birini iptal edebilirsin.


  • malheiros  (02.01.20 22:23:56) 
tek gelirin maassa zaten hesaba kitaba gerek yok. maas gunune ayarlayip 10 gun icerisinde odeyeceksin. diger turlu ay ortasina ayarlarsan ve maas biterse bos yere faiz odersin diger maasa kadar.

dusuk limitli bir kartla devam edip biraz nakit kenara ayirabilirsin
  • brkylmz  (02.01.20 22:41:54 ~ 03.01.20 00:55:19) 
Maaş gününe ayarla Başkan yoksa sıkıntı


  • monkey  (02.01.20 23:06:32) 
eğer para biriktiremiyorsanız ikisini de maaş gününe ayarlamak en uygunu. ancak kontrollü harcayabiliyorsanız bir kredi kartını 1'ine diğerini 15'ine ayarlarsanız, örneğin ayın 2sinde aldığınız ürünü ekstresi bir gün kesilmiş kredi kartıyla yaparsanız ve ayın 20sinde alışverişi de 15'inde kesilmiş kredi kartıyla, o zaman harcamalarınızı yaklaşık 1 ay sonra ödüyor olursunuz.


  • cek  (03.01.20 08:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.