[]

schengen vizesi ile norveç

Norveç schengen vizesi antlaşmasına üye bir ülke, schengen vizesi ile norveçe girebiliyoruz, peki ben schengen vizesi ile direkt norveçe girmek istesem sorun çıkar mı? yani fransandan alınmış schengen vizesi ile fransaya girmeden önce norveçe girebilir miyim ?




 
- Girebilme ihtimaliniz olduğu kadar girebilmeme ihtimaliniz de var. Tamamen havalanındaki personeline bağlı. Keyfine eser izin verir girerseniz ya da bir bahane bulup girmenize izin vermez, bir şey diyemezseniz. Dediğiniz gibi girenler olmuştur muhtemelen fakat şahsen böyle bir şaibeli ve riske girmem.

- Ayrıca şöyle bir var. Fransa vizesi alıp, başka bir ülkeye gittiniz ve vize süreci boyunca Fransa'ya gitmediniz. Bu sizin açından Fransa üzerinden yapacağınız vize başvurularında problem yaratır. Vize verirler ama az süreli verirler. Böyle bir şeyi yaptım. Fransa'dan vize alıp, otobüsle Romanya'ya gitmiştim. Bu durumu dönünce öğrendim. Fırsatım olmadı Fransa'ya gitmeye. Şimdi ise Fransa'ya başvurmamaya çalışıyorum.
  • put it in your appropriate place  (02.01.20 21:04:42) 
Ben girdim İtalya vizesiyle önce Bulgaristan, Fransa, Litvanya Letonya amsterdam İzlanda Belçika Prag hepsine ayrı ayrı zamanlarda gittim belki bir kaç ülke daha hatirlamiyorum. Vizenin bitmesine 2 ay kala da Romaya gittim. Ama alınmayıp dönenler de olmuş internette var. Risk Budur.


  • monkey  (02.01.20 23:08:58) 
Yanınıza daha sonra Fransa'ya gideceğinize dair fake bir uçak bileti rezervasyonu alın, sıkıntı çıkarırlarsa "Buradan Fransa'ya geçeceğim, orada daha uzun kalacağım için vizemi oradan aldım" dersiniz. Çünkü gerçekten de vizenizi giriş yapacağınız ülkeden değil, en uzun kalacağınız ülkeden almalısınız yasalara göre.


  • gmzo  (03.01.20 08:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.