[]

tütün olayı

tütün olayı




 
George karelias en çok gidendir.
Tütüncüler hep saçma sapan şeyler satarlar aklına hayaline gelmeyecek. Herkes ot içiyormuş gibi maskeli bong falan.



Kaliteli yerli ve ucuz tütün bulundur. Hazir sarılı halini hep bulundur. Instagramı aktif kullan. Ama öyle keko fotoğraflar koyma.
  • kablelvuku  (02.01.20 18:48:54) 
Kaliteli yerli tütün olursa ve standardi hep korursan kilo fiyatı çok pahalı olmadığı sürece müşterin çok olur. Tütüncülerin standardı yok adam bir getiriyor leş gibi tütün bir getiriyor güzel tütün sonra müşteri kaybediyor.


  • Topalordek  (02.01.20 18:55:01) 
George karelias ve golden virginia sarı çok gider, orijinalini bulundurun.

Açık tütün de olsun mutlaka, hazır sarılmış hali de.

Ek olarak kağıt, filtre, tabaka, çakmak, deri tütün kılıfı, tütün sarma makinesi, makaron, nargile, nargile tütünü, bong vs de satabilirsiniz.
Yeni başlayanlar hepsini birden alıyor tabakasıydı kılıfıydı oradan güzel kazanırsınız.
  • bir nick var benden iceri  (02.01.20 20:38:27) 
Karelias,virginia tütüncüden çok tekelcilerin işi aslında.birde kaçak bu arkadaşlar,aleni sarılmaması lazım,bulunsun ama çok yüklü değil kar marjıda düşük diğer ürünlere göre.

çeşitli yörelerin tütünlerini bulundurun farklı kalite ve içimlerde.mümkünse devamı olan seriler olsun.makaron bolca,sarma kağıdı,sarma aparatları ve makineleri.diğerleri arkadaşların yazdığı aksesuarlar.nargilenin evde kullanımıda yükseldi.aksesuarları,kömürü,tütünü bulundurmak lazım.

Kaçak oranı yüksek bir iş ,dikkatli olmak lazım.ruhsat konusunda yakın dönemde değişiklikler olacak.tabi unutmadan Sigara sağlığa zararlıdır.
  • duptıs  (02.01.20 20:48:42) 
Yerli tütün markalarından bir kaç tanesini envanterinde bulundurman iyi olur. Ayrıca sattığın bütün tütünlerin tadını biliyor olman ve öneri yapabilecek durumda olman gerekiyor

Instark, JxB, Watson gibi tütünlerin bir kaç çeşidini elinde tutman lazım. Misal watson kırmızı, mavi, gri. Hepsinin içimi farklı.

Ayrıca küba tütünü dedikleri çikolata aromalı tütünden ve aynı familyadan mentollü ıslak tütünlerden bulundurman gerekli. Mevcut tütünlerle az miktar karıştırarak harmanlandıklarında gerçekten güzel içimli sigaralar sarabiliyorsun.

Lütfen kağıt markalarınından ne kadar varsa 1 kutu da olsa bulundur. Ocb (siyah, beyaz, organik), rızla(gökkuşağı gibi bir ton çeşidi var), arap, gizeh(bütün renklerinden), özellikle gizeh. Bazı yerler sadece a4'ten hallice watson kağıt satıyor adımımı atmıyorum bir daha. Bazı yer adana üretimi çakma arap kağıdı satıyor orjinali yerine, oraya da uğramıyorum.

Yabancı tütünleri muhtelemen satması yasaktır ama müdavimlerin için el altından verecek kadar old holborn, golden virginia, drum, george karelias and sons gibi tütünleri tedarik edersen tadından yenmez. İlk gelen adama satmazsın, gelip muhabbet eden olursa ayarlarız der verirsin.

Mutlaka sarma makinası bulunsun(hem slim hem de normal sigara için), boş makaron bulunsun (hem ince hem kalın makaron). Çeşit çeşit tabaka bulunsun, kendinden sarmalı olanlardan bulunsun.

Pipo tütünü bulunsa güzel olur. Hazır sarılmış sigara bir kaç çeşit yapman yerinde olur. Adıyaman tütünü denen dünyanın en iğrenç kokusuna ve tadına sahip şeyi açık olarak sat, ama hazır sarılmış sigaralara koyma allah aşkına.

aklıma gelen olursa editlerim.

edit1 : ince ve kalın filtre bulundur. Sadece redkit ve merdiven altı markalar değil, ocb gibi markaların filtrelerini de bulundur. Pahalı diyorlar, lan parasıyla değil mi arkadaş sanki bedava ver diyoruz.
  • kimlanbu  (03.01.20 11:01:26 ~ 11:03:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.