[]

ingilizce eğitim için tavsiye-cambly.com

merhaba

28 yaşımdayım hala doğru düzgün ingilizceyi öğrenemedim. ingilizce kursuna gitmek için vaktim var ama üşengeçlikten gitmem diye düşünüyorum. cambly diye bir uygulama var. hocayla birebir çalışıyorsun özel ders gibi.

30dk*5gün*12ay=4788 TL
60dk*5gün*3ay=3822 TL

gibi bir ücreti var. bunlardan birisine üye olsam belirtilen sürede ingilizcemi ne kadar geliştirebilirim? yanına ek olarak kaynaklar alsam, günde dolu dolu 2 saatimi bu işe ayırsam sizce başarabilir miyim?

ingilizce bilgim konusunda bir değerlendirmeye katılmadım ancak en fazla A2 seviyesindeyimdir.

 
kafanı karıştırmak gibi olsun. wext.com da iyi diyolla.


  • orijinal nick bulamadim  (02.01.20 16:03:20) 
cambly guzel. kendin de calisirsan gelistirirsin.ver parasini ol uye bence. native insanlarla konusuyorsun parasina deger


  • camene87  (02.01.20 16:23:33) 
a2 için camblyde konuşma zor. b1 b2 olsan daha rahat edersin.


  • mikahakkinen  (02.01.20 17:22:08) 
would be better if the second price plan could be 3000 instead of 3822 but anyway, do it.

ingilizceyi gercekten ogrenmek icin eline hic kalem kagit almamis olan ben, yarim yamalak da olsa boyle bi cumleyi kurabiliyorum (hatalıdır belki). bunun sebebi isim geregi ingilizce konusmaya "calisiyor" olmam. sen ustune bir de calisacaksin, yalar yutarsin.
  • boyle buyurdum  (03.01.20 02:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.