[]

İstanbul'da solo ne yapılabilir

Selam duyuru.

Yeni yıl falan diye radikal değişikliklere gitmeye karar verdim hayatımda. Haftasonu İstanbul'a atlayıp gideyim diyorum ama İstanbul ile ilgim küçükken müzeleri falan gezmem ve aktarma uçuşlarında uğramam, başka pek bir bilgim yok.

Şuraya gitmelisin veya şunu yapmalısın dediğiniz şeyler var mı?

 
Nelerden hoşlanırsın nasıl bir şey denemek istersin ki?

Mevsim olarak kötü, yürüyerek gezmek can sıkıcı olabilir.
Doğa desen belki bir iki koru yürüyüşü. Yaprakların çoğu dokulmustur ama dökülme zamanı güzel. Olur.
Yemek desen, istanbulda yaşayan için yemek önerisi yapılabilir ama yemek yemek için buraya gelinecek bir şey aklımda yok.
  • kisa  (02.01.20 10:06:58) 
Düşündüm de ben olsam mutlaka sirkeciye gider, baharatcilarin oradan geçip mercan yokuşunda her yere göre çıka dükkanlara baka baka kapalı çarşıya doğru yürürdüm. Nasıl her şeyin bukunabikdigine hala şaşırırım.
Sultanahmet te köfte olabilir peşine.

  • kisa  (02.01.20 10:10:13) 
Ortalama bir nerd olmayı yeni yeni geçen sene bırakmış, kendini topluma kazandırmaya çalışan biriyim diyebiliriz.

Antika pazarı falan tarzı mekanlar var mıdır acaba
  • aguen  (02.01.20 10:17:09) 
  • ezeriko  (02.01.20 11:02:12) 
ctsi istanbul modern'de takıl
ctsileri haraç mezat kitap diye açık arttırma kitap satışı var taksimde(facebookta gruplarını bul üye ol) almasan bile şahane event.
yoga kursu bulup, hafta sonu derslerine katıl.
  • jimjim  (02.01.20 13:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.