[]

PS4 alayım mı, nasıl alayım?

Xbox One S sahibiyim, cihazımda henüz oynamadığım 10-15 oyun var.

Exclusive oyunları ilgimi çektiğinden PS4 Slim almayı düşünüyorum. Elimde bu kadar oynanmamış oyun varken gereksiz bir harcama mi olur, yoksa Xbox’ta olmayan kaliteli exclusive'ler için değer mi? Özellikle bu yıl çıkacak olan The Last of Us: Part II ilgimi cezbediyor.

Ya da yeni nesli mi beklesem?

 
ps4 slim ikinci el al 1250 lira falan bulunuyor. ben de yeni bi pro aldım. 3-4 yıl çok rahat oynarım diye düşünüyorum.


  • a darkness coming  (01.01.20 23:02:13) 
alma bence, sene sonunda ps5 çıkacak onu alırsın


  • egokalp  (01.01.20 23:03:12) 
değişim yılı olduğundan ben de almanı pek tavsiye etmem. ucuzladı iyice alayım diyorsan o başka tabi ama ben öyle çok çarpıcı bir ucuzlama da görmedim.

ps5 ve xbox series x zaten geriye uyumluluğu olan konsollar olacak. dolayısıyla exclusiveler için alacaksan ben olsam ps5 beklerdim. böylelikle 5-6 sene daha bir konsol masrafına girmemiş olacaksın.
  • syozkn  (01.01.20 23:23:18) 
ek bir yorum yapacağım ps5 konusu açıldıysa; ps5'in ülkemizde 5000 tl'den ucuza satılmayacağını ve playstation serilerinin slim modelleri çıkana kadar çıkan tüm serilerinin(ps3 fat, ps4 fat) sorunlu olduğunu hatırlatmak isterim :)


  • a darkness coming  (01.01.20 23:29:46) 
Ps4'ün çıkmasına yakın ps3'ün exlusive'lerini almak için ps3 almak istemiştim. Bir de o zamanlar spotta 430 lira falandı ps3. Millet dedi, alma ps4 al ölü yatırım falan. Neredeyse çıkar çıkmaz ps4 aldım. Sonra o cihaz aylarca öyle kenarda durdu. Remastered oyunları bekledim, doğru düzgün exlusive oyunları bekledim. Beklemekten sinir olup sattım gitti.

8-9 ay önce ps4 pro aldım çatır çatır oynayacağımı oynadım.

Özetle al bir yane 2. El ps4 slim mis gibi oyna. Aynı zamanda one x sahibiyim. Ps4 exlusive'leri ilgini çekiyorsa değiyor. Mesela spiderman oyunu uzun yıllardır bana en keyif veren oyun oldu.
  • uçanfasulye  (02.01.20 10:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.