[]

günlük kullanım ve yatırım için en iyi banka hangisi

bizim iş yeri akbank'ı bırakıp ingbank ile anlaştı maaşlar artık buraya yatıyor ve her seferinde bir sorun yaşıyoruz, köprüyü geçene kadar olayı var ya tam anlamıyla bu olsa gerek. yatırım hesabı açamıyorum bbhs eksik şubeye gelmeniz lazım vs diyor. atmsi neredeyse hiç bi yerde yok, kredi kartı hiç bi yerde işe yaramıyor taksit yapamıyorsunuz, bi ekstra bonus vs yok zaten kullanamadığınız için.
bir dönem enpara kullandım, faiz oranları ile çok oynuyorlar ve ayın en paralısı olayı hoşuma gitmedi, tek tek madde tamamlamakla uğraşamam ingbankta bu iyi aylık 500 lira kullanım yapınca ayın inglisi oluyorsun.
eski akbank hesabım duruyor ama hiç bi avantajı kalmadı, maaş hesabı olmadığım için kart ücreti vs hepsini saplamaya başladı.

sizce en kullanılabilir banka hangisi şu anda?

 
faizi yüksek olan bankalar az bilindik bankalar. ing hariç ing hem bilindik hem de faizi yüksek bi banka.

kullanım kolaylığı açısından yapıkredi çok iyi. şubeye gitmeden yatırım hesabı açabilirsin. atm ağı yaygın güzel.

onun dışında vadeli mevduat için farklı bankalar kullanabilirsin. çoğunda eft ücretsiz zaten bankaya uğramana bile gerek yok.
  • jelly bear  (01.01.20 22:46:55) 
@jelly bear, yapıkredide çalışan bir akrabam var orada hesap açarsam mal varlığımı bu şahısa görünür hale getirmiş olacağım, bunu istemiyorum.


  • nahtoderfahrung  (01.01.20 22:54:39) 
-yatırım hesabı açma kuralları tüm bankalar için aynıdır.
-ing bonus kredi kartı kullanır. tıpkı diğer bir çok banka gibi. kredi kartının hiçbir yerde geçmeme gibi bir olayı olamaz. tıpkı diğer hiçbir bankada da olmadığı gibi.
-hiçbir banka/kart durduk yere ekstra bonus vermez. sen harcama sözü verdin de, sana bonus mu yüklemediler mesela? ya da ayda 50 bin liralık harcaman oldu da, bonus mu kazanamadın?
-faiz oranları tüm bankalarda aynı anda değişir.

özet: bütün bankalar aynıdır.
  • mahone  (01.01.20 23:25:09) 
- hesabın kuralları parça parça sözleşmeye eklenmez, sözleşme gelir imzaladınız hesabınız açıldı ve artık o banka sana sizin sözleşmenize şu yok gelin bu kağıdı da imzalayın yoksa hesap açtırmayız diye saçma uyarı vermez. ingbank ile bunu yaşıyorum şuan. maaş hesabım var başka alt hesap açmaya çalışınca sözleşmenizin bilmemnesi eksik şubede tamamlayın diyo banane niye eksik sözleşme imzalatıyonuz bana..

- ing bonus kredi kartı kullanıyor, bonus garantinin ürünüdür, garanti bonus ile alışveriş yapınca alışverişlerde taksitlendirme oluyor, ing bankın bonus kartı ile taksitlendirme yapılmıyor, ya tek çekim ya hiç, muhtemelen 10 tane alışveriş mağazasına girip özellikle bunu sormuşumdur, hepsi sadece garantinin kendi bonus kartında taksit yapılabileceğini söyledi.

- bonus dediğim kartın avantajlı bir yanı yok, düz kart, banka kartından hiç bir farkı yok. + ödeme sözü vermememe rağmen akbank bana ödemelerden bonus veriyordu.
  • nahtoderfahrung  (01.01.20 23:52:50) 
Her ne kadar millet saydırsa da, bu tür prosedürlerde yaptığı kolaylıklar(internet bankacılığı), her yerde atmsi olması, kredi kartı(bonus flaş ile baya iyi bonuslar kazanılabiliyor) dolayısıyla Garanti'den gayet memnunum ben.

Ayrıca maaş hesabim Teb'de, günlük faiz istersen cepteteb olayı da hiç fena değil. Denizbank ve bir banka daha vardı, onların atmsinden ayda 3 kere sanırım bedava çekim yapabiliyorsun. Teb bonus da aynı taksitleri yapıyor fakat garantinin bonus flaş olayı çok farklı. Birkaç kere 100 lira harcama yap 100 lira bonus verelim gibi acayip teklifler bile denk geldi.
  • nhk ni youkosu  (02.01.20 10:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.