[]

tc kimlik numarasından birinin nerde çalıştığı bulunabilir mi?

sigorta girişinden falan? var mı öyle bi şey?




 
her aklına esen öğrenemez ama öğrenebilecek kişiler var


  • hadsafhada  (01.01.20 16:41:32) 
rıza baba ve adamları. bide batman.


  • Tears of Devil  (01.01.20 17:21:43) 
rıza baba+1

behzat amirim de görebilirdi teşkilattan atılmasaydı ama devrelerinden birinden rica etse anında tüm bilgileri dökerler önüne.

en basitinden sgk'da çalışan biri girer kurumun veritabanına çalıştığı yerden tut kıdeminden maaşına kadar tüm bilgileri görebilir.

aynı şekilde polis, savcı, hakim vs. istedikleri kişilerin tüm bilgilerine ulaşabiliyor.
  • hadsafhada  (01.01.20 17:32:05) 
yani alelade biri gidip de bu bilgileri öğrenemez değil mi? bu kişilerle arası iyi olmadıkça yani


  • pelovann  (01.01.20 17:33:01) 
alelade bir kişi öğrenemez ama kimin polis arkadaşı olup olmayacağını bilemiyorsun. benim de polis arkadaşım yoktu. tesadüfen oldu. ama bildiğim kadarı ile kolay kolay bu işlere yanaşılmıyor artık. yarın bir gün baktığı kişi ile ilgili bir durum olursa (hele ki siyasi) sen niye baktın gardaş hayırdır diyebiliyorlarmış.


  • fezagezgini  (01.01.20 18:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.