[]

Ziraat Bankası vadesiz hesabıma gelen parayı keser mi?

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir freelance bir işte çalışıyorum. İşin sürekli kontrol edilmesi gerekiyor ve bu yüzden ofiste çalışıyoruz. Yol ve yemek paramız Ziraat Bankası hesabımıza yatıyor. Şu ana kadar henüz para gelmedi. Başlayalı 1 hafta oldu, başladığım gün Ziraat Bankası hesabımı verdim, daha doğrusu patron Ziraat istedi. Ödemeleri haftalık yapacağını söyledi. Ancak herhangi bir para gelmedi. Acaba patron gönderiyor da banka kesiyor mu? Kesiyorsa hesap hareketlerinde falan görünür mü veya transfer engeli mi vardır? Yoksa patron mu göndermedi henüz? Hesap hareketlerinde bir şey görünmüyor.

Ben aslında Ziraat hesabımı 2 yıldır falan kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda hesap işletim ücreti falan kesmiyordu ama kendi sitesinde vadesiz hesaptan işletim ücreti kesildiği yazıyor. Bir sürü şikayet de var. Benim asıl derdim bu yol ve yemek parası değil. Projelerimi teslim ettikten sonra gelecek paranın kesilmesinden korkuyorum. Ödemem kesilirse o zaman koyar bana. Bankacılık cahili olduğum için pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

 
ödemen niye kesilsin ya. patron yatırmamıştır. sana para geldikten sonra havale eft gibi işlemlerden birkaç tl para keser. onun için de kesintisiz bi bankadan hesap açtırıp onun atmsinden paranı yatırırsın. sıkıntısız kullanırsın.


  • glamdr1ng  (31.12.19 16:55:40) 
kimse para falan yatırmamış o hesaba.işletim ücreti kesilse bile öyle löp diye yutmaz parayı, hesap hareketlerinden görünür giren çıkan. zaten keseceği 15-20 lira bir şey. otomatik ödeme talimatı verince onu de kesmez.


  • hadsafhada  (31.12.19 17:29:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.