[]

Witcher'dan çok bir şey anlamadım, sorun bende mi?

Çok hızlı geçti her şey. Çok bir şey anlamadım. Hikaye güzel de dizi olarak sanki gereksiz hızlı geçirmişler. Anladıklarımı söyleyeyim, hata var mı bakabilir misiniz?

Witcher: Annesi witcher olması için feda etmiş, mutasyona uğratılmış. Büyücüler herhalde belirli bir dönemde bir sürü witcher yapmış, artık yapamıyor, bu da kalan 3-5 witcher'dan birisi.

Yennefer: Kamburlu ezik bir kızken, ne ara özgüvenli, "yakarım yıkarım, güç için her şeyi feda ederim" moduna girdi anlamadım. Kız "içindeki kaosu çıkar" denince ejderhaya döndü ama "nerden öğrendin bu edebiyatı" diye sorup duruyorum. Sevişmesinden gına geldi, ileri ala ala izler oldum kendisinin sahneleri. Her gördüğü erkeğin dudağına yaklaşan, gücünü neyden aldığını anlamadığım birisi.

Triss: Herkes oyuncu seçimini eleştirince, dedim herhalde önemli bir karakter olacak. Yere dokundukça büyü yapan, diğer büyücülerden farkının ne olduğunu anlamadığım birisi. Olayı ne anlamadım, witcher'la karşılaştığı zamanda da gücü, olayı ne ipucu alamadım.

Ciri: çok tatlı kız ama çığlık atıyor, millet bayılıyor. herhalde başka modlara girince de kendisine zarar vermek isteyen, istemeyen herkesi bir şekilde öldürüyor (ama nasıl?) okuduğum kadarıyla boyut açıp kapatan bir özelliği varmış ama "dünya için çok önemli birisi" deniyor ama "niye önemli" olduğunu anlamadım gitti.

Kraliçe Calanthe: "ölmemiş miydi?" diye izleye izleye, en sonunda "hee o o zaman değilmiş" düşüncesinden ancak sıyrılabildim.

Cahir: kıl kuyruk bir tip. amacı ne onu da anlamadım. özel yetenekleri var mı onu da anlamadım.

Nilfgaard: ekşide başlığı var, içerikte de google'dan görüldüğü kadarıyla bir şeyler yazıyor ama başlığa girilmiyor bir türlü? bu sorun bende mi var sadece? başlığa bakıp olaylarını anlayayım dedim, olmadı.

şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha da var anlamadığım ama Jaskier ile witcher'ın sahneleri dışında çok da ısınamadım :/

 
Oyununu oynayanlar konuya daha çok hakim sanırım. Yani "Bu niye böyle oldu peki" diye sorunca dizide olmayan bir olaylar silsilesini anlatabiliyorlar o zaman anlaşılır oluyor.


  • angelus  (31.12.19 10:09:37) 
yalnız değilsin


  • d e j i n  (31.12.19 10:18:26) 
Yennefer 50 yılda özgüvenli, "yakarım yıkarım, güç için her şeyi feda ederim" moduna girdi. dizide uzun zaman aralıkları var. onları kaçırmışsın. Mesela başta ozan barda yuhalanırken sonra sarayda baş çalgıcı olarak sahenye çıkıyor. Bunlar arasında da uzun süreçler var.


  • hububrad  (31.12.19 10:21:41) 
seyler.eksisozluk.com bu yardımcı olur.


  • zbrs  (31.12.19 10:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.