[]

sokaktaki kedi bebekleri için neler yaptınız?

şu an istanbulda hava aşırı kötü ve kedicikler için ev yapmaya çalışacağım.

sokakta birilerinin alıp götürmeyeceğini bilsem bi kitaplığım var

www.ikea.com.tr

bu kitaplığın arkasını ve kenarlarını kapatırım, bir sürü polar aldım şimdi içine koyarım dedim ama kitaplığı alır götürürse biri diye komşum korkuttu saolsun.

yarın gidip www.ikea.com.tr

şunu alsam nasıl bi fikir? zemine temas etmemiş olurlar hem de yine etrafını kapatırım.

şimdi eldeki malzemelerle bir şeyler deneyeceğim. becerirsem paylaşırım. hiç kullanmadığım sehpamsı şeyler var ofiste depoda

sizin yaptıklarınız ya da fikirleriniz neler?

 
bizim buradakiler şanslı büyük bungalov şeklinde evleri var,evde takılmayanlar apartmanların içinde geziniyorlar.iki de kopek var onlarda apartman girişinde yatıyorlar.fırtınaya rağmen asayiş berkemal.

Komşun doğru söylemiş,bunu koyarsan çalarlar.eski araba lastiklerinden yuvalar hem ağırlığından dolayı savrulmuyor hemde çok korunaklı.üzerlerine her şeye rağmen kedi evi yazmak lazım ki toplayıcıların hedefi olmasınlar.bi tane metal makası,biraz tel yeterli yapmak için.
  • duptıs  (30.12.19 19:57:36) 
Iki çamaşır legenini (büyük olanlardan olacak leğen) ağız ağıza verip yuva yapanlar gördüm yoksa öyle bir şey yap. Hem ucuza gelir hem altüst kapalı sadece giriş için ortadan az kesersin. Bide otomobil lastiklerini üst üste koyup üzerini tahta ile kaplayan gördüm içi yuva gibi olmuş.


  • Topalordek  (30.12.19 20:36:54) 
benim olduğum binanın bir bahçesi yok.. ve ne şanssızlık karşı apartmanın inanılmaz büyük bahçesi var. onlara neredeyse yalvardım orada yuva yapmak için. bütün apartman beslememizden bile nefret ediyor.

bizim apartmanı anlatsam çok seversiniz herkesin evinde kedi ve köpek var. apartmanın içinde de yuva ve yemek su kabı var. ama hiç içeri girmek istemeyen kediler de var.

yuvaları koyacak yer sıkıntısı çekiyorum. koyabilecek yer yok :( o yüzden minik çözümler bulmaya çalışıyorum.
  • disardayim  (30.12.19 20:58:19) 
internette bir çok kedi evi yapma projesi var, iki plastik çamaşır leğeninden yapılanı hem ekonomik hem de yağmura karşı dayanıklı, içine eski battaniye kumaş parçaları eski koltuk minderi, sünger koyup soğuktan korunaklı hale getirebilirsin
www.youtube.com

şöyle kedi evleri toplu konut projesi haline getirebilirsin
pbs.twimg.com
  • freebird5406_2  (30.12.19 21:05:54 ~ 21:13:21) 
Her kīş yaparım. Isı yalıtım levhası panelleri kullanıyorum. Ahşap, sunta, mdf gibi malzemelerin aksine suya karşı dayanıklı, zaten yalıtım malzemesi olduğu için ısıyı koruyor, kesip biçmesi daha kolay ve daha ucuz. Internette pek çok kedi evi çizimine ulaşabilirsiniz. Ayrıtları/duvarları birbirine yapıştırmak için sıvı silikon yapıştırıcı kullanıyorum ben. Levhaları iki tarafından koli bandı ile kaplarsanız hem daha iyi yalıtım sağlar hem ağırlığı arttırır hem de darbelere karşı daha korunaklı hale getirebilirsiniz. Bu aşama biraz uğraştırıcı ama hayvanlar için endişelenmekten iyidir. Kalmasalar bile mama ve su koyuyorum, yiyip gidiyorlar. Kışın bir gün aç kalsalar, ölüyorlarmış :( en azından mama yediklerinden emin olup rahatlıyorum.


  • yazarcik  (31.12.19 00:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.