[]

aldığınız / size alınan son hediye?

sevgili eş dost fark etmez, ne aldınız ya da ne alındı? arkadaşıma ve sevdiceğime hediye alacam ama karar veremiyorum, sizin tercihleriniz ya da arkadaşlarınızınkinden yola çıkarak karar vermek istedim.

çok teşekkürler şimdiden. tikler gelecektir.

not : rastgele hediye tavsiyesi de olur

 
Seiko SEIRPD37J
Çok mutlu oldum.

  • kisa  (30.12.19 15:22:04) 
Bugün oğluma ateşte yapılan el yapımı camdan jaguar heykeli aldım. Arkadaşıma yılbaşı kapı süsü. 4 yaşındaki yeğenime amigurumi bebek.


  • deer hunter  (30.12.19 15:22:29) 
en son fular hediye edildi.


  • candide  (30.12.19 15:24:56) 
En son ailem doğumgünüm için bir kazak ve gömlek almışlardı

Ben de en son kardeşime seveceğini düşündüğüm bir resmi (şuradan: www.instagram.com ) çerçeveleyip vermiştim.
  • peki madem  (30.12.19 15:57:49) 
paspas


  • lcha  (30.12.19 16:12:30) 
etkinlik bileti hediye ettim en son. tiyatro ve konser. bazı popüler etkinliklere güzel yerden bilet alırsan, hoş bir armağan oluyor.
bana da içine şeker ve çikolata doldurulmuş iki tane al yapımı süsleri olan kavanozumsu bi şeyler geldi. masada duruyor, atıştırmalık koyuyorum içine, görünümü güzel.
instagramdaki el yapımı ürün satan bazı hesapları takip ediyorum. fabrikasyon bir hediye vermek istemiyorum genelde. amigurumi oyuncak da çok aldım.
  • lovemyself  (30.12.19 18:26:13) 
Ben de biletix hediye çeki aldım, gönlünce eğlensin. Hediye tavsiyesi : pegasus hediye kartı. Seyahat çok güzel hediye :)


  • tss  (30.12.19 19:51:53) 
swarovski'den bunu aldım:
www.gunkutsaat.com

Bana adidas sweatshirt alındı.

*bana hediye almak isteyen olursa, jordan 1 bloodline alabilirsiniz. Teşekkürler
  • eazy  (30.12.19 20:04:03) 
kaft'tan çanta ve t-shirt alındı bana. çok sevdim kendilerini.


  • lancelot du lac  (31.12.19 11:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.