[]

merhaba, hemogram raporu hakkında?

işe başlayacağım şirket benden hemogram raporu istiyor. hayatımda ilk kez duydum, google amcaya tabii ki sordum ama tam bi şey anlamadım. yani anladığım kadarıyla tam olarak bir sağlık raporu değil. bunu en kısa sürede nereden ve nasıl alabilirim bi yardımcı olabilir misiniz? aile hekimi demeyin çünkü ikametgahım farklı bir ilde maalesef. direkt bir devlet hastanesine gideyim diyorum da hangi bölümden alıcam randevuyu vs iyice kafam karıştı bir bilen yol göstersin allah aşkına. teşekkürler




 
bildiğin kan testi değil mi hemogram? gidin dahiliyeye doktordan isteyin yapar.


  • jelly bear  (29.12.19 19:25:00) 
bir yanlışlık olmasın? hemogram "raporu" diye bir şey yok. bildiğimiz hemogram (kan sayımı) testi var. kanı verdikten bir kaç saat sonra sonucu çıkar hastanede. asm'lerde ertesi gün çıkıyor sanırım sonuçlar. hastanede hangi birime gidersen git hemogram isterler zaten, yine de dahiliyeden randevu alabilirsin. e-nabızdan ya da hastanenin kendi sitesinden de sonuçları alır götürürsün.

işe giriş raporu için normalde hemogram ile birlikte bir kaç tahlil ve tetkik daha istenir. tüm hepsinin sonuçları değerlendirilerek de rapor düzenlenir doktor tarafından. sadece hemogram sonucuyla tanı, tedavi falan olmaz zaten. o yüzden "hemogram raporu" diye bir kavram kullanılması saçma.
  • nrmnm  (29.12.19 19:26:41 ~ 19:28:53) 
cevaplar için çok teşekkür ederim ancak bana gönderilen maili defalarca kontrol ettim gerçekten de "hemogram raporu" diyor. ben şimdi direkt dahiliyeden randevu alıp gidip doktora hemogram raporu istiyorum ben mi diyeyim?


  • pelovann  (29.12.19 19:29:28) 
çok teşekkür ederim, okmeydanı dahiliyeden randevumu aldım. hepinize tekrar tekrar teşekkürler


  • pelovann  (29.12.19 20:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.