[]

İngilterede ırkçılık

Ingilterede Amerikadaki gibi siyahilere yonelik ırkçılık geçmişi var mı? Sanki durumları Amerikadakine gore biraz daha iyi.

Ne zaman geldi siyahi insanlar ingiltereye? Zorlamı getrildiler kole olarak Amerikadaki gibi?


 
roma'ya kadar uzanıyormuş. okumaya üşendim.
www.wikizeroo.org

  • sutlu nescafe  (29.12.19 16:41:42) 
buyur kardeş wikipedia açılınca okur bilgilenirsin. özet yapayım dedim ama bence uzun mevzu.

en.wikipedia.org

mantıklı soru bugün hala ırkçılık var mı olurdu. bence gizli bir ırkçılık hala devam ediyor. suç olmasından dolayı gizli olarak sürdürüyorlar. kendilerinden olmayan herkese bir göz devirme mevcut. bazen renginden dolayı bazen de ağzını açtığında oluyor bu durum. istisnalar mevcut gelir seviyesi ve eğitim seviyesi arttıkça sıkıntı yaşama ihtimali azalıyor.
  • ozdek  (29.12.19 16:43:52) 
ama Amerikadaki gibi tarlalarda zorla çalıştırma, askere almama, restoranta sokmama gibi şeyler olmuş mu?


  • Mehmet Ersoz  (29.12.19 16:49:23) 
yok kardeş burada daha insani bir şekilde ırkçılık yapmışlar. ya ırkçılığın tanımını biliyor musun yoksa sormak için mi soruyorsun?
adamlar işe almıyorlar işe. adam aç kalıyor. sokakta dileniyor, hırsızlık yapmak zorunda kalıyor.
doğal olarak restorana gidecek parası yok. köle olarak tarlada çalışacak tabi iş verirlerse neden çalışmasın çünkü işe almıyorlar. ingiltere'de askerlik zaten zorunlu değil niye askere girmeye çalışsın adamın karnı aç zaten.
  • ozdek  (29.12.19 17:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.