[]

Bu yeni araba kaç paradan satılır ?

Togg un arabası kaç paradan gider ?




 
gitmez. 3 5 tane zengin biz aldık siz de alın demek için alırsa alır. tabi bu arabanın üretilmesi durumunda geçerli. yoksa gördüğüm kadarıyla arabanın dışı zaten italyan ama içi tam türk kafası, her yere ekran koy, ekranda mavili yeşilli ışıklar döndür millet alsın. bu 10 liraya telefon kılıfı satan dükkanların her yere led yerleştirmesiyle aynı şey. bir ürünü ne kadar ışıklı civcivli yapıyorsan o ürün o kadar yalandır. teslanın ıvırın zıvırın araçlarını incelediğin zaman sadeliğin ve minimalizmin genel tasarıma hakim olduğunu görürken bizimkiler gaziosmanpaşa şanzelize kafe gibi bişey yapmışlar. bunun daha yazılımı var, yapay zeka'sı var. güvenliği var, var oğlu var. birde fiyatın 200 250 bin civarı olacağından bahsediliyor, o paraya kimse almaz. çünkü euro ncap testi yapılmış, güvenliği ve bilinirliği üst seviyede yüzlerce alternatif varken ne idüğü belirsiz, her sene tasarımı değişen bir arabayı almak istemez insanlar. zira 2 sene önce de saab'dan bir tasarım almıştık yine %100 yerli bu şimdi tüm dünya önümüzde diz çökecek falan diyerek. dolayısıyla ben pek kimsenin alacağını düşünmüyorum. ama bir çok yere arabanın hibe edileceğini düşünüyorum. tabi birde araba üretilecek diye bir sürü para çevrilecek muhtemelen. milyar dolarlar kayboldu araba projesini xxx ler bozdu diye haberlerde izleriz 2 3 sene sonra.


  • Tears of Devil  (29.12.19 13:55:22 ~ 14:09:22) 
bugün satışta olsa, fiyatın 500bin altında olması imkansız. teşhir edilen arabanın aynısını yapacaklarsa elbette. zamanla, şunu çıkardık bunu değiştirdik derlerse bilemem. mesela ilk olarak, aynalarının klasik dikiz aynasına dönüştürüleceğini düşünüyorüm. menzili düşürülür vs. vs... sonra 400bin'e ekonomik modelini piyasaya sürerler...


  • malheiros  (29.12.19 14:03:30) 
vietnamın yerli otosu vinfast ile aynı araç zaten bir kaç makyaj öğesi var. sedan 34bin dolar suv 49bin dolar civarı yazıyor nette. 4 ekranlı değil de tek ekranlı daha fakir edition olup 40bin dolar civarı olsa alınabilir suv. taksit ve faiz indirimiyle satılacaktır. clio 99.500 olduğu yerde 150bin 200bine o araçların satılması imkansız. bedava verilecek demekle eşdeğer.
Bekonun yaptığı çamaşır makinasından farkı yok. ticari eşya sonuçta. %100 yerli falan olmadığı ortada ama umarım başarılı olur. düzgün taksit seçeneği olursa alırım ben.

  • bahoho  (29.12.19 14:38:40) 
Orta sınıfın ulaşabileceği bir fiyat olmayacağı kesin. Her seyiyle pahali bir otomobil oldugunu belli ediyor. Kamu kuruluslari ve piyasaya daha yeni cikmis kronigi bilmemnesi bilinmeyen ne oldugu belli olmayan bir arabaya premium araba parasini basabilecek kadar parasi cok olan insanlar alır anca.

Tabii gercekten piyasaya cikarsa. Dereyi gormeden pacayi sivamayalim. Nitekim boyle tesebbuslerin kasla goz arasında yok olup gittigini daha önce gormemis degiliz.
Daha ortada hicbir sey yokken milletin "ben alicam abi guzel araba" demesi de komik geliyor.
  • stavro  (29.12.19 14:58:13 ~ 14:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.