[]

Yatak odasi ve salon toplama sorunsali

Hem onumuzdeki yil tasinacagim icin hem de artik esyalarimin sanki kendi kendine urediklerini dusunecek kadar fazla yer kaplamaya basladiklari icin bugun tamamen her yeri temizleyeyim dedim.

Tam bir saattir camlari actim bakiniyorum sadece.

Kitaplari koliye mi koysam

Giymedigim kiyafetlerimi mi ayiklasam

Kullanmadigim esylari mi kaldirsam. Yapacak sonsuz is var. bir suru dolap bosaltilacak. Kimbilir neler bulacagim yillardir gormedigim. Sadece takilarimi bile duzenlemek iki saatimi alir. Cok mutluydum sabah olley evi duzenlicem diye. Su an mallastim ve yapamiyorum :(

Nasil bir rota izlersem toplayayayim derken daha fazla dagitmam?

Bir cok esyami madem tasinicam kolilere koyiyim daha rahat ederim diye de dusunuyorum.

 
cevabı sen vermişsin zaten :)
kolilemeye başla eşyalarını, yanına da bir çöp poşeti al. gereksiz eşyaları postala.
kitaplardan başla, sonra kıyafetlere geç.
bir de müzik aç, motivasyonun artsın hadi :)
  • livaneli kadir  (29.12.19 13:34:50) 
Soyle bir handikap var. ben geri donusum manyagiyim. Giymedigi kiyafeti kesip degistiren. Asla bir kartonu bile cope atmayan bi insanim. Kucuklugumden berii hem de :( Annem gelse geriye sadece onda biri kalir esya ve kiyafetlerimi . Ben bunu sonra degistiririm keserim bir sey yaparim dusuncesi var hep. Atmaya niyetleniyorum. Olmuyooo :(
Hic isime yaramayacak 10 yil onceki ders notlarim neden duruyo hala :(

  • disardayim  (29.12.19 13:40:04) 
Hepsini zaten yapamazsın bir seferde. Takılarım 2 saat alır demişsin bugün sırf takılarını yap o zaman. Belki sonra gaza gelip kitaplarına geçersin ama onu veya yapılması gereken ne kadar çok şey olduğunu düşünme. Bugün takılarımı yapacağım de. Hiç olmazsa işin bir kısmı hallolmuş olur.


  • peki madem  (29.12.19 13:52:17) 
bence şu an bir dönüm noktasındasın. istifçiliğe doğru son sürat ilerliyorsun.

giymediğin şeyleri bir güzel ayıkla. sonra da gerekse internetten gerekse de sokakta vesaire duran kızılay olsun bilmemne olsun bağış konteynerlerine at. giymiyorsun işte.

yeni eşya almıyor olsan geri dönüşüme böyle meraklı olmanı anlar,saygı da duyarım fakat seninki geri dönüşüm değil bir şeyleri biriktirme arzusu.

2 saat düzenleyecek takı nedir? acaba bu takıları ne zaman nerede kullandın? hayatın devam ettikçe bu biriktirme huyun daha da kötüleşecek farkındasın değil mi?

bu biriktirme sorununa çözüm bulamazsan o ev gene bir senede dolacak zaten...
  • uçanfasulye  (29.12.19 14:29:38) 
17 çöp poşeti kıyafet bağışlamış ve sadece 2 valize sığacak kadar kıyafet ayırmış biri olarak söyleyeceğim tek şey yüklerinizden kurtulun, müthiş bir rahatlama geliyor.


  • sacrilegious  (29.12.19 17:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.