[]

aliexpress kargo bilgisi yorumlama

i.hizliresim.com

ne olur bunu sonu sizce? 20 gün sonra kapanacak, 40 gün olmuş ama hala böyle.


 
kankacım daha ne denmesini bekliyosun. yazmış işte havayoluyla yollanıyor. ülkeye daha girmemiş. sen ne istiyosun, kargonu yükleyen adamın ev adresini falan mı?


  • Tears of Devil  (27.12.19 22:45:15) 
Türkiyeye giriş yaptığında genelde o bölüm güncellenir. Ancak bazen sağlıklı işlemiyor o bölüm, bir bakmışsın kargo adresinizde ama o bölüm hala o şekilde kalıyor olabilir. Bende genelde 10 gün civarında o bölümde hareket olmuyor sonrasında güncelleniyor. Bakmayın airline dediğine bazen gemi ile geldiği de oluyor. Sabır işi bu azizim.


  • creedwar  (27.12.19 23:18:36) 
@tea 20 gün içinde gelmeyecek gibi duruyor, bu durumda para satıcıya aktarılır mı diye de sormak istemiştim.


  • diffarentiationation  (27.12.19 23:32:26) 
@diffarentiationation ama öyle bişey sormamışın kankacım :D 20 gün içinde gelmez. ürün önce gümrüğe girecek gümrük muhabbeti bu ara çok uzun çünkü gelen her ürün gümrüğe girmek zorunda yeni gümrük yasası gereğince. he benim geçen hafta 2 günde gümrükten çıkan ürünüm de oldu, 4 hafta gümrükten çıkmayan da oldu. bu hafta da yılbaşı olduğu için muhtemelen inanılmaz yoğundur, zaten şu black fridey muhabbetine bayağı şişti gümrük, te o zaman alınan ürünlerden bile gelmeyenler/gümrükten çıkamayanlar varken 20 gün zor gibi. 19. güne alarm kur, 19. gün gelmezse direk geri ödeme talep et derim. benim bir ürünümün 13 günü kaldı mesela bugün, 12 gün sonra geri ödeme istiycem... sen de böyle yap.


  • Tears of Devil  (27.12.19 23:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.