[]

yapay zeka modasının geçmeye başlaması

arkadaşlar bu furya da bitmeye başladı sanki ondan önce bitcoin vardı o da bitti. sonraki trend ne olur sizce ?




 
bitti mi :D

3-5 yıl içinde yapay zeka da, kriptoparalar da (bitcoin olmayabilir, ama blockchain ve kriptopara işi) hayatımızın çok içinde olacak.

Haberlerde bahsedilmiyor hype yok diye o işler bitti sanmayın.
  • nhk ni youkosu  (27.12.19 21:39:19) 
Hayir bu furya gecmedi. Daha yeni başlıyoruz.


  • stavro  (27.12.19 21:39:31) 
Yapay zeka başlamadı bile daha, şu anda gördüğümüz örnekler "makine öğrenmesinin" ilk adımları. Ortada "zeka" denecek bir şey henüz yok, olduğunda ise emin ol asla geçmeyecek bir furya olacak.


  • Bruce  (27.12.19 21:45:18) 
Şahsi yorumum, yapay zekanın bitmeye başladığını söylemek; ateşle haberleşmeyi bulan adamın "uzaktan iletişime dair her şeyi bulduk dahası olmaz" demesiyle eşdeğer

21'nci yüzyıl için 21 ders kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • Oscar  (27.12.19 21:48:17) 
bu moda değil ki furya olsun, ayrıca kesin bilgi vereyim
"daha yeni başlıyoruz +1"

  • gezegen olan pluton  (27.12.19 21:57:26) 
Haci yapay zeka anne karninda tekmeledi sadece sen bitcoin olarak duydun


  • dedim dedim de kime dedim  (27.12.19 22:21:40) 
aynen bitti, ama zaten aslinda kandirmacaydi hep.

kocaman serverlarin icine adam koyuyoduk, cüce kalmadi yeterli sayida, ondan sektör bitti. cüce ciftlikleri acti hindistan filan hep.
  • duygusuzromantik  (27.12.19 22:31:15) 
yapay zeka olacak ama çok da zeki olmayacak
senin benim koyduğum inputu alıp kendisi üstüne koyacak.
bir iradesi olmayacak hiçbir zaman, hürriyetini ilan edip Cylon gibi Cyborg gibi dayılanmayacak
  • mimo  (27.12.19 23:40:53) 
Bitcoine gelmeden robot furyası vardı. Bitcoinden daha önce ise 3d yazıcılar, ondan da önce cloud vardı mesela. Ben de yapay zekada haypın azaldığını düşünüyorum. Ya da azalsa da biraz rahatlasak artık her naneye yapay zeka denmesinden. Gerçi hala her şeye cloud deniyor, çok da ümitli olmamak lazım. Bunun sonrasındaki furya için ben paramı biyoteknoloji alanına yatırıyorum.


  • osssy  (28.12.19 00:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.