[]

İstifa ederken kibarcamı yoksa hesaplaşarak mı?

Selamlar günaydınlar efenim.
uzunca bir süredir devlet memuru olarak çalışıyorum.çalıştığım kurum ülkenin en sıkıntılı en problemli kurumlarından birisi insanlar arasındaki sorunları çözmesi gerekirken sorunun kendisi olmuş. her gelen hükümetin istediği gibi eğip büktüğü bir yer. amirler mobingin kralını yapıyorlar ama kimsede ses çıkaramıyor çünkü kanunla korunmaktalar en fazla yerinizi değiştirebilirler. şimdi bu kadar boktan bir kurumda çalışırken tüm sülalenizin hayatını kurtaracak bir iş yaptınız (yasal) ve güzel bir para kazandınız. istifa ederken amirlere diğer yalaka arkadaşlarınıza tek tek ne olduklarını söyleyip mi? istifa edersiniz yoksa ammannn allah belanızı versin ben kurtardım kendimi, ne halinz varsa görün diyip hiç bir şey demeden istifa mı edersiniz?

şu an yapamam çünkü ekmek parası çoluk çocuk vs vs :(

tikler gelecek.

 
sessizce çık git, salla.


  • lostys  (27.12.19 09:29:18) 
hiç diziye çevirmeye gerek yok. Hadi eyvallah der ceketini alır çıkarsın. Laf eden olursa o zaman karşılık verirsin.


  • kimlanbu  (27.12.19 09:30:26) 
ne olursa olsun kibarca, sessiz, sakin. hayat devam ediyor, yarın o insanlarla başka bir yerde karşılaşabilirsin.


  • gazozailacatmauzmani  (27.12.19 09:31:07) 
sessiz , sakin , kibarca ver istifanı çık. yeni hayatına bak.


  • catch  (27.12.19 09:40:18) 
Her şey yolunda giderse mart ya da nisan gibi istifa etmeyi planlıyorum ben de. Şu anki birikmişliğimle inanılmaz bir şekilde hepsine tek tek sövüp ne mal olduklarını yüzlerine vurasım var ama o gün gelip de kurtulacakken kesin “amaan salla gitsin, bu zavallı karakterleriyle ne halleri varsa görsünler” deyip sessiz sakin veda ederim diye tahmin ediyorum.


  • ms brownstone  (27.12.19 09:40:49) 
Hesaplasarak ne abi, kurtlar vadisi mi bu. Kimin kime na zaman isi dusecegi belli olmaz, gereksiz adini cikarma ve iliskilerini iyi tut.


  • hot potato  (27.12.19 09:54:43) 
@hot potato: valla kurtlar vadisine kurban olayım. öyle rezil bir kurum garbanın ağzına tükürürler zengine gık diyemezler banada batıyor bu durum. ayrıca yeni işimden dolayı bir daha hiç birini görmeyeceğim o kesin.


  • denklemci  (27.12.19 10:03:56 ~ 10:05:08) 
basıp giderdim ya işim gücüm yok bi de milletle mi hesaplasacam. parayı bulmusum zaten. ohh keyfime bakardım. gelsin gece alemleri :D


  • sizofren06  (27.12.19 10:08:19) 
benim bildiğim en sıkıntılı devlet kurumu adalet bakanlığı. kime ne gösterecen ki çek git.


  • mikahakkinen  (27.12.19 10:16:58) 
Çok kötü ayrılsam da kimseyle hesaplaşmam. Vedalaşıp çıkarım.


  • himmet dayi  (27.12.19 10:35:40) 
hayatta hesaplaşmam. hadi bye der geçerim.


  • lata  (27.12.19 10:39:39) 
Aynı durum bende de var yine kamu atama isteyip gideceğim. Amir boklanacak biliyorum tutup hesaplaşmak istemiyorum neden dersen bu tipler ondan anlamaz yine sinirden sen kudurursun. Hadi bye de salla gitsin. Dediğin parayı kazansam siktir olur giderim orası da ayrı.


  • Topalordek  (27.12.19 11:21:32) 
Memuriyetin de, istifanın da bir adabı var kardeşim. Yarın bir gün o kurumda yaptığın işlerden soruşturma açılmayacağı ne malum? Böyle ego tatminine gerek yok. Eyvallah de, çık git.


  • redskull  (27.12.19 13:38:57) 
ammannn allah belanızı versin ben kurtardım kendimi, ne halinz varsa görün diyip hiç bir şey demeden istifa


  • all girls dream  (27.12.19 15:57:58) 
gazozailacatmauzmani +1


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (27.12.19 17:10:14) 
Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Siz şu anda güzel bir değişim yaşama imkanına sahipsiniz, her ne kadar haklı da olsanız böyle bir kapanış ile aklınızı orda bırakmayın. İnsanların ne yapacağı belli olmaz, bu tür kişiler bırakın çıkar ilişkilerini filan bazı insanların sırf düzgün yaşayışlarından bile rahatsız olup onu bozmak isteyebilirler. En güzeli yavaş yavaş kendinizi hazırlayın, boşuna münakaşaya girip tadınızı kaçırmayın. Ayrılacağınız gün geldiği zaman da basit bir şekilde iyi çalışmalar dileyip yolunuza devam edin ve bu defteri kapatın. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, ailenizle huzurlu zamanlar dilerim.


  • burka  (27.12.19 18:51:05) 
Diyelim hesaplaştın. Bunları yapan kişilerin yüzü kızarır mı sanıyorsun? Onlar da sana laf sayacak, kötü duruma düşecek olan yine sen olacaksın.

Yüzleri eşek derisi olmuş insana söyleyeceğine duvara söyle daha iyi
  • neysene  (27.12.19 21:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.