[]

Sağlık Meslek Liseleriyle İlgili Bir Soru

Merhaba arkadaşlar,

eksiduyu.ru

Şurada bahsettiğim işe freelance olarak başlamış durumdayım ancak bir sorun var. Bana verilen konu hakkında proje yazamıyorum. Meslek liseleri öğrencilerinin Avrupa'da staj eğitimi görmeleri için AB projesi yazıyoruz ve bana da İstanbul'da bir sağlık meslek lisesinde Sağlık Bakım Teknisyenliği ve Hemşire Yardımcılığı okuyan öğrencilerin staj projesini yazma konusu verildi. Bu projeyi yazmam için bu bölümde okuyan öğrencilerin staj yapması için gerekli ihtiyaçlarından bahsetmem gerekiyor. Hadi ülkenin ücra bir köşesindeki bir okul olsa bir sürü zorluk var ancak İstanbul'dakiler için bir şey üretemiyorum. Daha doğrusu yazıyorum ama patron beğenmiyor. Kafayı yiyeceğim, millet projesini bitirdi ama ben hala yerimde sayıyorum. Beynim yanmış durumda.

Belirtilmesi gereken ihtiyaçların bilimsel verilere dayalı olması falan gerekiyor. Yani istediğinizi yazamıyorsunuz, gerçekçi olması gerekiyor ve Ulusal Ajans'a mantıklı gelmesi gerekiyor ki kabul edilsin.

İstanbul'da bu bölümde okuyan öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları nasıl öğrenebilirim? Eğitmenlerin kalitesi nasıl? Altyapı yetersizliği var mı? gibi soruların cevaplarını bulmam gerek. Bu bölümlerde okuyan öğrencilerden birini tanıyan veya bu sektörle ilgilenen biri var mı acaba yardımcı olabilecek? Teşekkür ederim.

 
Uzaktan bir yere varmak güç olur, sahaya inip gözlemlemek, öğrenmek daha faydalı. Bence direkt gidip bir sağlık meslek lisesi ile görüşebilirsiniz. İlkin idareye gidip, merhaba ben bu işi yapıyorum bu işle ilgili bir proje hazırlıyorum, ihtiyaçlarınızı ve yaşadığınız güçlükleri öğrenip bunlara ilişkin bir proje hazırlayacağım. Sizin ve imkan verirseniz öğretmenlerin ve öğrencilerin öneri ve görüşlerini almak isterim, diyebilirsiniz. Sonrasında bu konuşmayı öğretmenler odasında hocalara açar, birkaç öğrenci ile de görüştünüz mü kafanızda az buçuk şekillenir.


  • Amaranta ursula  (26.12.19 19:02:17) 
@ Amaranta ursula Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak sahaya inme gibi bir durumum yok. Ankara'da yaşıyorum. Gerçi öyle bir şansım olsa da bunu inceleyecek kadar çok vakit yok. Çünkü 4 gün veriliyor bir projenin hazırlanması için.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (26.12.19 21:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.