[]

Istanbulda yeni yil?

Selam. Istanbuldakiler icin, yeni yil kutlamasi icin bi planiniz var mi? Eger yoksa, en guzel yeni yil kutlamasini nerede yapmistiniz?

Istanbullu degilim, ama kiz arkadasimla yeni yili istanbulda kutlamak istiyoruz. Napilir nereye gidilir hic fikrim yok. Club falan degil, bi kac havai fisek gorsek yeter yani cok bisey degil, maksat eglence olsun.


 
istanbul'da yeni yıl için dışarıda olmak çok kötü fikir


  • redlinetheturk  (26.12.19 13:34:05) 
İstanbul’da yılbaşı dedin mi ilk akla gelen yer Taksim meydanıdır. Değil havaifişek tüm hayatın gözlerinin önüne gelir.

Şaka bir yana İstanbul’da yılbaşı gecesi sokağa sadece gitmek istediğiniz yere ulaşmak için çıkılır. Hele ki meydanlardan falan kesinlikle uzak durun. Sırf yılbaşı için gelecekseniz hiç gelmeyin.
  • hadsafhada  (26.12.19 14:02:18) 
İstanbullular genelde evde kutlar, çok çok akraba-arkadaş evine giderler. Dışarıda yılbaşı pişmanlıktır. Önce güvenlik. Benim en güzel yeni yıl kutlamam ev ortamında olmuştur. En kötüsü ise dışarıda idi mesela. "Bir daha mı, tövbe" dedirtti.

Arkadaşınız, aile dostunuz, akrabanız falan varsa İstanbul'da, eğer onlar da müsaitlerse onlara yamanın gitsin. Akraba evinde kız arkadaşla rahat edilemeyebilir gerçi ama.

Biraz pahalıya patlar ama otellerin yılbaşı programlarına gidebilirsiniz. Genelde bunlar çatı veya üst katlardaki restoranlarında olduğu için havai fişek görmesi de mümkün.
  • d max  (26.12.19 15:18:35) 
İBB Ortaköy sahilde havai fişek gösterisi yapacak. Sabaha kadar çalışacak birçok metro ve otobüs hattı. İlla İstanbul'da havai fişek izleyeyim diyorsanız resmi bir etkinliğe katılmanızda fayda var.


  • desdenova34  (26.12.19 15:51:48) 
Hayatımdaki en kötü yılbaşını bundan 15-16 yıl önce taksimdeyken geçirmiştim. Ki o zaman istanbul şimdiki kadar boktan da değildi. Neyse o dönem ergen sayılırdım, sonra dersimi alıp bir daha yılbaşını dışarıda kutlama olayına hiç girmedim..

Yukardakilere artı 1 yani, hele de Kadıköy gibi, Beşiktaş gibi hafta sonları bile iğne atsan yere düşmeyecek yerlere hiç bulaşmayın. İstanbulda Arkadaşınızın, dostunuzun evi yoksa yılbaşı için gelmek aşırı mantıksız..
  • twq  (26.12.19 15:59:14 ~ 16:00:38) 
Abi doğdum doğalı istanbuldayım, bir kere dışarı çıkıp yeni yıl kutlamadım. İtliği serseriliği, dışarı çıkıp eğlenmeyi seven biri olmama rağmen yeni yılda dışarı çıkışım sadece tekele gidip alkol almak olur o kadar.


  • eazy  (26.12.19 16:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.