[]

modem kurulumunu pc olmadan yapabilir miyim?

evde pc kullanmıyorum. sadece iphone var. modem arayüz şifresini unuttum ve reset atmam lazım. şimdi pc olmadan modemi resetlersem kurulum yapabilir miyim?




 
yaparsın. wifi üzerinden bağlanıp konsola girersin. ön tanımlı wifi adı ve şifresi modemin altında yazıyordur.


  • sutlu nescafe  (25.12.19 19:59:16) 
maalsef modemin altında yazmıyor . airties modem. benim bildiğim hepsinin altında olur ama neden yok acaba?


  • everythingok  (25.12.19 20:19:01) 
default wifi şifresi olmadan zor biraz. stickerda oluyor onlar biri çıkarıp atmış olabilir. belki airties'ı arayıp sorabilirsiniz şu seri numaralı modemin default wifi şifresi ne diye. (belki default şifre, şifre olmamasıdır bu da bir ihtimal)


  • argent dawn  (25.12.19 20:29:29) 
önce vodafone net’i arayayım


  • everythingok  (25.12.19 20:31:31) 
airties canlı destek vermiyor, vodafone da bilmiyor. kaldık göt gibi ortada mk. tanıdık kimse de yok laptop alayım 5 dk


  • everythingok  (25.12.19 20:53:08) 
halettim. vodafone net uzaktan kurulum yapıp yeni bir şifre belirledi ben de o şifre ile modeme bağlanıp arayüze erişrim. sonrasında şifreyi değiştirdim tabi. wi fi şifresi değiştirebiliyor olmalarına şaşırdım doğrusu ama eski şifreyi göremiyorlarmış sadece yeni şifre belirleyebiliyorlarmış. yine de uzaktan wi fi şifresinin değiştirilebiliyor olmasına gerçekten şaşırdım


  • everythingok  (25.12.19 21:29:52) 
airties de default şifre yok. boş geçip enter yap veya girişe basman yeterli.


  • walter white kilikli  (25.12.19 22:32:00) 
@walter white kilikli sorduğum şey bu değildi. senin bahsettiğin arayüzü modemin, onu biliyorum. benim dediğim elimde pc yokken reset atılmış modeme nasıl bağlanacağımdı. yani her modemin fabrika ayarında kendine has wi fi şifresi olur ki genellikle altında yazar ama benimkinde yazmıyordu. neyse vodafone net uzaktan rastgele bir wi fi şifresi belirleyip bana verdi. iphone ile o şifreyi kullanıp wi fi bağlandıktan sonra modem arayüzüne erişebildim. orada zaten senin dediğin gibi default olarak şifre yok tamam deyip giriş yaptıktan sonra şifreyi kendim belirledim.


  • everythingok  (26.12.19 07:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.