[]

letgo'da aradığınızı bulabiliyor musunuz?

ben hiç bulamıyorum çünkü ne arasam saçma sapan şeyler çıkarıyor.

örneğin "bianchi katlanır bisiklet" araması yapıyorum.
içinde bianchi geçen tüm ilanlar geliyor
katlanır geçen tüm ilanlar da geliyor bisiklet olmasada
bisiklet geçen tüm ilanlar da geliyor bianchi ve katlanır olmasa bile.

bu ne lan?

az önce ben mi salağım diye "mavi bisiklet" yazıp aradım. içinde mavi geçen dildodan tut, epilatöre arabadan parkeye her şeyi getirdi. lan bisiklet diyorum işte mavi bisiklet... bu şekilde buradan hiç bir şey bulunmaz ki? aradığını bulabilen var mı?

 
evet buluyorum. tırnak içine alarak "bianchi katlanır bisiklet" yazarak denediniz mi? bölgeden dolayı da olabilir, bana onlarca sonuç çıkardı hepsi de katlanır bisiklet.
yine aynı şekilde "mavi bisiklet" aratınca da sadece mavi bisiklet ilanları geldi.

  • gkhncnzdgn  (25.12.19 19:18:47) 
hocam direk "bianchi katlanır bisiklet" diye aradım şu an. katlanır masa, katlanır tabure, yol bisikleti, bianchi mtb vb her şey çıktı yine.


  • Tears of Devil  (25.12.19 19:31:45) 
belki bulunduğunuz bölgede satan yoktur diyeceğim de. arama ekranında sağ üstteki ayar zımbırtısından mesafeyi genişletip bir de öyle deneyin, belki işe yarar.


  • gkhncnzdgn  (25.12.19 20:01:53) 
Hicbir halt bulamıyorum cunku aptal bir arama sistemi var. Asiri derecdde kullanissiz bir sistemi var, aramasi, listemesi aklina ne gelirsi hepsi ayri berbat. Tamamen cop bir site.
Sahibinden comdan sasmam sahsen.

  • stavro  (25.12.19 20:19:30) 
ben de simdi merak edip dildo diye arattim, bir sey cikmadi.

bana göre de sacma sapan bir site, cöplük icinde bir sey ariyorsunuz, bulabilene aşk olsun.
  • proteus  (25.12.19 20:27:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.