[]

herşey iyi gidince anlam verememek

Selamlar, bugüne kadar çok sorunlu ilişkiler yaşadım, depresyonda olup önce beni istemeyen sonra peşimden ayrılmayan sonra beni aldatan mı dersiniz, uyuşturucu sorunu olup gizleyen mi dersiniz.. ne ararsanız var. zaten akıllanınca sadece düzgün kişilerle görüştüm ama onlar da sıkıcı geldi bir yerden sonra, ilişki işine veda edip iki senedir kimse ile görüşmedim.
şimdi yeni biri ile tanıştım, eğlenceli, zeki, kibar.. henüz 5-6 kez görüştük ama herşey müthiş, tek bir falso lafını bile görmedim ki yıllar beni çok eleştirir hale getirdi. işin garibi bir yandan sürekli mesajlaşıyoruz, görüşme planı yapıyoruz, görüşünce saatler nasıl geçiyor anlamıyor sonra ayrılamıyoruz. ama herşey henüz çok erken ve kısmen gelecek planı bile yapıyor, şuraya gidelim beraber şunu yapalım gezelim vb gibi.
şimdi bu son anlattığım kısım belki çok normal birşey ama bana hiç olmamıştı. yani hiçbir şey bu kadar güzel ve kolay geçmedi, başında da olsa.. o yüzden de korkuyorum, hasta mı deli mi sorunlu mu patolojik yalancı mı, sorunu ne diye düşünmeden edemiyorum. ben mi yılların getirdiği zarardan böyle oldum yoksa o mu normal değil bu kadar hızlı ve güzel gitmesi ile? bir de sizin fikrinizi almak istedim. çünkü benim bildiğim erkekler bu tür şeylerde uçmaz hemen, her dakika mesajlaşmaz 30 yaşını geçince, ya da gelecek planları yapmaktan çekinir. ya da ben bilemiyorum :)
okuyan ve cevaplayanlara teşekkürler.

 
yaşadığınız şey çok güzel. geçenlerde ben de böyle bir şey yaşadım ama ne yazık ki karşı taraf birden bire nedensiz görüşmeyi kesti. umarım sizinki daha güzel devam eder. böyle şeyler olabiliyor hayatta, kesin bir pislik çıkacak diye düşünmeyin tadını çıkarın. unutmayın, kusur arayan kusur bulur. sevgiyle...


  • zencipanda  (25.12.19 00:10:36) 
zaman, gönül işlerinde göreceliliği iliklerine kadar yaşatıyor :) her şey hızla gelişebilir ve tahmin ettiğinden bile güzel olabilir. inanamamakta haklısın onca zaman ve olup bitenden sonra. hayat sürprizlerle dolu ve umarım sen bir sürprizle karşı karşıyasındır. birbirinizi tanımaya devam, heyecana tamamen kapılıp ayaklar yere kesilmeden, bir yerlere tutunarak uçmalı belki.


  • bez çanta  (25.12.19 00:10:53) 
kusura bakma ama belani mi ariyorsun, rahatlik mi batiyor?
ne guzel gidiyor iste hersey, neden tadini cikarmiyorsun? kac kisiye nasip oluyor, kac kere kismet oluyor? mutluluk Bim'se satilmiyor, birak şeki şüpheyi, kendine iyi davran, rahat ol..
(not: meftunu olmus birinden yeni ret yemis bir caresizin duygusal trawmasiyla yazilmistir, affola)
  • alttaraf  (25.12.19 00:22:41) 
Evlenme zamanının geldiğini düşünüyor ve sizi doğru aday olarak görüyorsa gayet olabilir. Önyargıyla yaklaşmayın


  • enis buyutucu  (25.12.19 00:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.