[]

lisansüstü başvururken 5 yıl geçerli ales?

selamlar, bir üniversitenin 2019/2020 eğitim yılı bahar dönemi lisansüstü programına başvuruyorum. kılavuzda ales puanının 5 yıl geçerli olması gerektiği yazıyor. bu durumda 23.11.2014 tarihinde girdiğim adresi kabul ederler mi?

(sisteme girdim ve tanıdı ama emin olmak için size soruyorum)


 
Özelse sorun etmezler, sonuçta para. Devlette mülakat da varsa veya başvuran çoksa göre patlama sebebin olabilir


  • Hakan1980  (24.12.19 22:31:06) 
2015 de aldığım geçerli puanım da var ama 5 puan düşük diye yazmadım. bu işlerin bir standartı yok mu yahu? başvuran sayısına göre değişen kural mı olur?


  • lucky strike  (24.12.19 22:38:36) 
Lisansüstü başvurularında başvuru koşulu min 65 falandır. Onu geçiyorsan puana pek bakmıyoruz.


  • prole  (24.12.19 22:40:19) 
Anadoluda bi enstitünün 3 kişinin başvurduğu bi doktora bölümüne başvuruyorsan sistem kabul ettiyse hocalar sallamaz, ama talebin trafiğin çok olduğu bi şeyse, birilerini elememiz lazım diyolarsa sistemin kabul etmemesi lazımdı bu ales 5 yıldan eski diye bi hoca çıkabilir.


  • Hakan1980  (24.12.19 22:48:25) 
bilmeyen herkes toplanmış. tam faruk eczanesi..
2014 ales kaç yıl geçerli diye google'a yazarak buldum. hala geçerli sınavınız, evet.
(ek bilgi 2017 sonrası alesler 3 yıl geçerli)

standartı yok; boğaziçi başka puan ister, ahmet üniversitesi başka puan. tezli yüksek lisansta vakıf üniv.leri ales istemiyor diye bir şey yok. en fazla kayıt sırasına kadar asgari puanı sağlamanı bekleyen vakıf ünivleri olabilir. (ha yine de tr gibi (evet, gibi) bir ülkede olduğumuzu unutmayalım tabii)
  • jimjim  (24.12.19 22:55:54) 
ben de şöyle bir şey buldum geçerli değil diyor 2014 sınavı için

akademikilanlar.com
  • lucky strike  (24.12.19 23:15:50) 
sınav açıklanma tarihinden itibaren 5 yıl.
3 - 5 muhabbeti yönetmelik değişikliğinden dolayı çıktı. olay danıştay'a gitti falan filan. tam adını hatırlamıyorum merkezi sınavlara ilişklin yönetmelik gibi bir şeydir açıp yıl diye aratın zaten 3-5 sonuç çıkar ilgili maddeyi bulursunuz.

  • denek hayatım  (25.12.19 00:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.