[]

Kablonet hakkındaki düşünceleriniz

Mevcut abonelik bitince Türksat'ın Kablonet internet+ Tv paketine geçmeyi düşünüyoruz. Tarifelerden biri: 25 mbps sınırsız internet + Tv = 69 TL. Fakat 19:00- 24:00 saatleri arasında hız 10 mbpse düşüyormuş. İyi mi, kötü mü bir fikrim yok çünkü çok anlamıyorum.

Bu tarifeye geçmemizi tavsiye eder misiniz? Bağlantı sorunu yaşanıyor mu? Yaşanırsa sorun çabuk çözülüyor mu?

Teşekkürler.

 
yaklaşık 15 senedir kablonet kullanıyorum. bir yamugunu görmedim. en büyük hadise sokak kutusuna araba çarpınca internet kesilmişti. kaza gece 12'de sabah 10'da internet gelmişti. hızım: 100 dediğiniz saatlerde sanırım 25'e düşer diyor. ama hissedilen bir mevzu olmuyor.

konum: ankara
  • helenart  (24.12.19 20:04:36) 
yerine göre değişir mi bilmiyorum ama daha önce yaşadığım küçük ilde anında geliyorlardı.

ayrıca 100 mbit akıllı sınırsız + tv paketi olan kampanyayı tercih etmenizi öneririm.
  • xiii  (24.12.19 20:12:18) 
15 senedir falan kablonet kullanıyorum ben de.
dediğinizin 50'ye 20 olanını kullanıyorum ben de. 19'da otomatik olarak 20'ye düşüyor. 24'te 50ye çıkıyor. Tv (ne kanallar var bilmiyorum, film ve belgesel kanalları var galiba) + internet 75 ödüyorum.

En uygun tarife oydu ona geçmiştim ben de. Bağlantı sorunu hiç olmuyor. Çok nadiren kesinti olabiliyor. O da anında ulaşabiliyorsunuz. Müşteri temsilcilerine bir kez bile (abartmıyorum) ulaşamadığım olmadı. Saat 18'de jet ile uçarken saat 19'dan sonra karalar bağlamıyorum. Hatta hissetmiyorum bile. Anca download yaparken fark ediliyor. Netflix, youtube takılması yok.
  • yanginmerdiveni  (24.12.19 21:30:37) 
bulaşmayın. anlaşma bitip hizmet almıyorken bile fatura gönderebiliyorlar. hizmet *** (yıldız değil elbette. o kelimeyi yazmak istemedim) gibi. ama fatura söz konusu oldu mu "salla hizmeti" kafası anında 1 kuruş için adam öldürecek psikopat haline dönüşüyor.
not: tarifeniz pahalı.
not2: seyredilecek kanallar için ekstra para verilmesi gerekiyor. temel paket değiniz kanallar arasında seyredilecek kanal sayısı anca 3-4 adettir.
  • tururo  (24.12.19 21:54:10 ~ 21:57:16) 
merhaba,geçenlerde kablonet övmüştüm, amma çok uzun yazmışım, şimdi de hastayım o yüzden duyurunu linkini şuracığa bırakıvereyim: eksiduyu.ru

edit: tekrar okudum da bu tarifeye geçmeyin, alternatif daha iyi tarifeleri vardır illa ki. saçma bir tarife yapmışlar ilk defa gördüm :/ şimdi bizim tarifeye baktım, gerçi 10 yıldan fazladır müşteri olduğumuz için pırıltılı janjanlı tarifelerden biri, 111 tl 500 gb kotalı -kardeşim gamer- 100 mb hız teledünya ve altın sinema ve filmbox paketleri de var -öyle ahım şahım paketler değil ama anne baba için yeterli-, ama internet ayı gibi yetiyor film dizi izlememize de rağmen hatta baktım da 250 civarı kalmış hep yav :/ hayrına birşeyler mi indirsem napsam birilerine XD başka tarife ile çok tavsiye ederim kabloneti
  • pasp  (24.12.19 22:08:47 ~ 22:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.