[]

Bu yüzük muhafazakar mı gösteriyor insanı?

Genelde muhafazakar kadınlarda görüyorum, hac malzemeleri satan yerlerde satılıyor sanırım. Bana şık gelmişti, kullanmak istedim ama açıkların kullanmamasının daha hoş olacağını çünkü kişiyi muhafazakar gösterdiğini söyledi birkaç kişi. Gerçekten öyle mi görünüyor sizce? Sadece bir soru.




 
fazlaca siyah giyip takarsanız, metalci de gösterebilir. diğer detaylara bağlı. sade giyinip bunları takarsanız muhafazakar bir görüntü verebilir.


  • anarsika  (24.12.19 14:19:00) 
Tabii ki yaşadığımız çevreye göre değişecektir ama muhafazakâr kadınlarda pek rastlamadım doğrusu. Sizin yüklediğiniz anlam farklı, size bahsedenlerin yüklediği anlam farklı; aynı amaçla takmıyorsunuz. Beğendiyseniz, neden takmıyorsunuz? Fena da değilmiş ayrıca.


  • tel tokasini duzelten samuray  (24.12.19 14:20:39) 
ne alaka ya. gümüş takıyor onlar.


  • ya ben lan neyse  (24.12.19 14:20:40) 
üzerinde allah yazıyor sandım böyle sorunca. gayet düz bir yüzük.


  • elorelia  (24.12.19 14:30:43) 
Alakası yok, tak gitsin.


  • wmeh  (24.12.19 14:31:20) 
Evet aslında bu yüzüğün biraz daha incesi Hac malzemeleri satılan yerlerde, hacdan veya umreden dönen kişiler misafirlerine armağan etsin diye satılır.

Ama yukarıdaki yorumlara katılıyorum.
  • black holes in the sky  (24.12.19 17:02:02) 
normal kesim kumaş pantolon ve gömlek ile giyersen muhafazakar gibi düşünürüm, siyah dar kesim kot pantolon ile siyah giyersen farklı düşünürüm, duruma göre değişir.


  • Uncle Sam  (24.12.19 21:46:10 ~ 21:48:26) 
O teyzelerin taktığı Hac yüzükleri kehribar renkte oluyor genelde. :) Yüzüğü beğenmedim ama takan kişinin muhafazakar olup olmadığı aklıma bile gelmez görünce...


  • stoa  (24.12.19 21:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.