[]

Xiaomi hizli sarj sorunu

Merhaba,

22 aylik dunya iyisi bi xiaomi mi6m var. Sarj konusunda beni hic uzmedi. Telefonum tum gun elimde olmasina ragmen 1 gunu cok rahat cikarir, cogu zaman 1.5 gune gidebilirdi. Hizli sarj ozelligi de oldugu icin iyicw simarmistjm gece sarja takmiyor uyaninca takip evden cikana kadar idare edecek modda cikiyordum son zamanlarda sarji biraz daha hizli biter gibi oldu ama bundan tam emin degilim. Sonra geceb hafta bi yerde taktim bir saatte azicik sarj olmus basinda da durmadigim icin sebebi anlayamadim herhalde oturmadi tam prize filan dedim. Ertesi gunu c type kulaklik donusturucu parca almaya gittim eskisi kayip diye. Deneyeyim dedim ve ses kulakliga gitmedi disari verdi. Baska bi yerde daha denedim ayni sey. Aksam sarja taktim sarh acayip yacas. Zaten hizli sarj ekrani da gelmiyor. Forumlara baktim, yuvayi temizledim farkli kabloyla denedim va. Sonucta ilk taktigimda bi an hizli sarj oluyo sonra gidiyor. Sarjdayken restart yapin diyodu onu da yaptim yine acilana kadar hizli sarj oluyor sonra gidiyor. Kapaliykense hizli sarj olmuyor. Asiri keyfi bir durum oldugu icin tani koyamadim:)) ne yapayim ben simdi, basina gelen var mi daha once?


 
sarj soketi bozulmus olabilir


  • kingcyrax  (24.12.19 14:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.