[]

Dacia Lodgy kullanan var mı?

Selamlar,

Bu hafta şirket için araba alacağım. Küçük parçaların taşınması ve yakın şehir ziyaretlerinde kullanacağız. Dacia Lodgy alalım dedik.
Kullanan var mı? Memnun musunuz? Hangi paketini alalım.

Bir de bayiler arası ne kadar fiyat farkı oluyor?

Teşekkürler,

 
Aracı kullanmadım ama bayiler arası fark oynayabilir. Mais e bağlı bayiler, mais, ve özerk bayilere ayrı ayrı fiyat sorun. 2-3 k oynayabiliyor.


  • westblack  (24.12.19 11:27:21) 
kısa bir süre kullandim sirket aracı olarak. istanbul trafigine göre ekonomik olarak hayli başarılı geldi. yoğun saatler de dahil tüketimi cok iyiydi. 7 kisiye kadar kullanılabilir olduğu için servis gibi de kullandık, hafif yükler de taşıdık. gücü yeterli, cekişi iyi, yedek parça / bakım masrafı da kötü değildi. bence dediğiniz kriterlere uygun. ancak bir dacia olduğunu unutmadan fazlasını beklememek lazım. kullanmak için almam. güvenlik açısından bana güven vermedi ancak şehiriçi ve yakın şehir ziyaretleri için bence hiç de kötü değildi. tercihimi yine de daha çok tutulan hafif ticarilerden yana kullanabilirim.


  • yanimdayuruyordunmilena  (24.12.19 20:11:27) 
ben geçen hafta kullandım. hiç güvenli değil, teneke gibi. içindeki plastiği çok komik. arabanın dışına elinle bastırınca içeri giriyor falan biraz fazla güvensiz. ama yakıtı çok iyi. yakmıyor kokluyor.


  • Tears of Devil  (24.12.19 20:14:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.