[]

ikinci el araba piyasasını takip eden var mı?

son bir iki ayda çok anormal mi yükseldi fiyatlar? bahara doğru düşer mi dersiniz yoksa bundan sonra tek yön yukarı mıdır?




 
Fiyatlar duser diye 3-4 ay bekleyeyim demeyin, oyle bir sey olmaz ve olmuyor. Paraniz hazirsa ve kafaniza yatan bir seyler varsa alin, beklemeyin. Baharda dusmesi icin herhangi bir neden yok. Su an alabileceginiz arabanin ayni paraya baharda daha dusuk modelini yada daha yuksek km'lisini alabildiginizi gorunce uzulursunuz.

Ayni sekilde yazin araba bakanlara da sonbahari bekle, kisa dogru 2.el fiyatlari duser derler ama enflasyonsuz durumda gecerli o, dolayisiyla oyle olmuyor. Fiyat artiyor. 3 ay bile farkediyor, fiyatlar surekli yukari yonlu.

Sozun ozu, bekledikce pahalanacak, planini ona gore yap. Ben olsam kafama yatan bir sey gordugum an yapistiririm. O hatayi zamaninda kendim yaptim, simdi olsa yapmam alirim direkt.
  • stavro  (23.12.19 14:31:53) 
fiyat artışları dönemsel değişip düşebiliyor. 2018 haziranda 130bine aldığım aracım 150 160 bin bandına çıktı ancak satacak olsam 145 bandında gider. araca göre değişir. ancak bu ekonomik durumda araç fiyatlarındaki oynamalar özellikle 5 10 bin arasında değişiyor.
bu saaten sonra düşme olmaz.

  • mikahakkinen  (23.12.19 14:46:04) 
Bırakın 2-3 aya düşmeyi daha da çıkacak gibi duruyor. 2 hafta önce 82000'e aldığım (benimki 0 hatalı , adamın 4500 trameri var ) araca 96000 fiyat çekiyor ve düşe düşe 1000 tl düşüyor adam, acelesi yok diyor. Satar mı satar


  • synax  (23.12.19 15:21:11) 
ben de epeydir takip ediyorum temel sorun enflasyon, dolarin artmasi, kredilerin dusmesi, faizlerin dusmesi. faizler dusunce cogunluk daha buyuk eve gecme daha iyi arabaya gecme planlari yapinca talep artmis gibi oluyor; beklentiler talep artti olunca fiyatlar boyle oluyor. paramiz pul oluyor, genel gidisat gunubirlik oluyor. yine de ihtiyac harici masrafa borca girmemek gerekli.


  • azeroth  (23.12.19 17:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.