[]

North Face dandik mi oluyor?

Merhaba, Boynerden 1 seneden biraz fazla zaman önce bir adet North Face Goretext Ayakkabı aldım. Dağcılık, doğa yürüyüşü ya da buna benzer performans gerektiren bir aktivite yapmadım. İstanbul'da sadece sonbahar yağmurları döneminde kullandım. Yani bu süreçte kullanım sayım bir hayli az. Buna rağmen ayakkabım yanlardan (ana kumaşla sert plastiğin birleşme yerlerinden) açılma yaptı. Buradan su almaya da başladı. O kadar güvenerek ve hatrısayılır bir meblağ ödeyerek aldığım ayakkabı vaadettiği rahatlığı ve konforu sağlasa da daha düşük bütçeli herhangi bir ayakkabının sunabileceği sağlamlığı sağlayamadı. Tekrar ediyorum, kötü kullanım şartlarında kullansam zaten bu şikayeti size sunmam. Kaldı ki incelemeye alınsa zaten ayakkabının diğer kısımlarının yepyeni olduğunu görürler.

Ne yapmak gerekir? Fiş fatura yok, herhalde boyner'in sisteminde kayıtlıdır.


 
Bende de ayni durum oldu. Burunun yanlarinda katlanan yerler iz sekilde acilma yapti. Malzeme gecis yerlerinde sorun var sanirim. Usengecligimden oyle giymeye devam ediyorum. Bir dahaki sefere goretext olmayanlarindan alacagim. Cevremdekilere dikkat edince bu sorunun sadece goretext ayakkabisi olanlarda yasandigini fark ettim.


  • nax  (23.12.19 01:47:48) 
Ayakkabının içinde barkodu olacak. Götürsen onların sattıkları ürün olduğunu bulmalılar. Sonra northface e konuyu aktarırlar umarım


  • EasyTiger  (23.12.19 04:16:14) 
Merhabalar. Anlatacağım süreci işletebilirseniz, tamamen emin olmamakla birlikte, sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.

Öncelikle satın aldığınız mağazaya durumu anlatın ve değişim ya da iade talebinde bulunun. Mağaza kabul etmeyebilir durumu o zaman faturanızın çıktısını almaya çalışın kesinlikle. Faturanızın olmaması en büyük dezavantaj bu durumda, o nedenle kesinlikle faturayı almaya çalışın. Mağaza iade ya da değişimi kabul etmezse ptt'den iadeli taahhütlü (posta yollama şekli) olacak şekilde, ürünü aldığınız mağazaya durumu anlatan ve iade ya da değişim isteyen bir posta yazın. Aradan 15 gün geçtikten sonra cevap gelmezse edevletten ya da bağlı bulunduğunuz ilçedeki tüketici hakem heyetine faturalar, ayakkabının deforme olduğu fotoğraflar ve mağazaya ilettiğiniz postayı da içeren belgelerle başvurunuzu yapın.
Ayıplı mallarda bildiğim kadarıyla iki yıllık bir süre baz alınarak işlem yapılıyor. Acele etmeniz faydalı olacaktır sizin için.
  • tekel200001  (23.12.19 10:13:36 ~ 10:16:16) 
Markası ne olursa olsun üretimi Çin’de yapılmışsa dandiktir. Eğer böyleyse boşuna etikete para vermişsin.


  • catch the arrow  (23.12.19 11:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.