[]

kayıtsız imei ile telefon kullanımı

amerikadan aldığım bir telefonum var telefon 4 aydır bende çift hatlı yani diğer hatta ait imei hiç aktif olmadı. 1 hafta sonra telefonum kapanacakmış mesaj geldi diğer hatta takınca telefonu kullanabileceğim sanırım. merak ettiğim şu ben zaten yakınd ayurtdışına geri döneceğim ama 4 ay kullandığım imei ne zaman tekrar kullanılabilir olacak? ben 6 ay sonra türkiyeye döndüğümde yine 1 hafta sonra kapanacak olan imei aktif olacak mı? belli bir süresi var mı?




 
4 ay sonunda kayıt yaptırana kadar hattınız çalışmayacaktır. yurtdışına giriş çıkışınız durumu değiştirmiyor


  • arifin manchstra attigi golu arayan adam  (23.12.19 00:05:34) 
benim de tam olarak bu noktada merak ettıgım sey su yurtdısından bu ulkeye gırıs yapan turıstler oluyor bu adamlar her sene ulkeye gelırken yenı telefon mu alacak?


  • hayvan gibi yazar  (23.12.19 01:19:10) 
türkiye'de yaşıyorlarsa türk vatandaşları gibi kayıt yaptıracaklar


  • lilyb  (23.12.19 08:13:08) 
hocam telefonu türkiye'de tr hattı ile kullanamıyorsunuz. ama yabancı hatla kullanmakta bir sıkıntı yok. sırf bu yüzden voxi hat almayı düşünüyorum arada. adamlar aylık 6 gb data için 10 € istiyorlar ve reaming ile türkiye'de de kullanabiliyorsunuz bunu.


  • shadowfollower  (23.12.19 08:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.