[]

11 yaşındaki çocuğa ingilizce eğitimi

çocuk iyi bir devlet ortaokuluna 6. sınıfa gidiyor. (okula kaydedebilmek için okulun eski müdürünü devreye sokup 3000 tl bağış yaptık)
ama ingilizce eğitimi haftada 2 saat ve yetersiz.

ingilizce dil kurslarının yoğunlaştırılmış yaz kurslarına göndersem yazın 3 ayda 3 kur bibirebiliyormuş. seneye yazında kalan 2 kuru bitirse işe yararmı sizce ?

çocuk konuşma imkanı olmadığından unutur gider, boşa çabamı olur ?
yazın günde 5 saat haftada 5 saatlik yoğun programa kaydedecem.
kurları bitirdikten sonra nasıl unutmaması sağlanır ?

 
kur mur geyik.

cocuga türkce bir sey izletmeyin. hepsi yabanci dilde altyazili olsun. ingilizce kitap, cizgi roman alin. eline fiziksel sözlük alin. karistira karistira ögrensin.

cocuk zaten 1-2 sneye kapar bir seyler.

mali durumunuz iyi ise özel hoca tutun, aciklarini kapata kapata gitsin. kur sistemi cok klasik ve herkese verimli degil. özel hocadan ilerleyin.
  • duygusuzromantik  (22.12.19 17:05:52) 
Tum arkadaslari tatil yaparken cocuk kursa giderse bence ingilizceyi sevecegi varsa da sevmez.

Onun yerine ingilizce egitim veren genclik kamplarina yollayabilirsiniz, turkiye’de de vardi sanirim.
  • kuehles blondes  (22.12.19 19:48:01) 
cambly kids'e bir bakın isterseniz.


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (23.12.19 01:42:44) 
Oyunlaştırılmış uygulamalara bakın. Duolingo, Cambly vb.


  • anten  (23.12.19 13:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.