[]

Akbank bodyguard kart güvenlik paketi

var mı bunu kullanan ya da bu tarz kart güvenlik paketi üyeliği olan? üye olduğumuzda diğer banka kartlarını ya da kredi kartlarını nasıl ekliyoruz? yıllık 250TL verilir mi yani değer mi? bence para biriktirenler ya da birden çok kk kullananlar için mantıklı




 
Benim kullandığım ''banka'' sisteminin tek olayı zaten paramın güvenliğini sağlaması. Yoksa alır eve koyardım.

Bu işi türkiyede pegasus başlattı :) kızamıyorum da, ama bankanın sadece kendi sisteminde kullanılabilen ve kendi verdiği kartların ekstra güvenliğinden ücret talep etmesi ''köyle kurnazlığı'' gibi geliyor bana.

Gerçi az önce yerli ve milli araba hakkında varankın paylaştığı fotoğrafa baktım da, en soldaki, orada uzun boylu ve sağlarda bulunan şapkalı abilerimiz dışında duranlar da bana bi' değişik gelmişti.

Sanırım değişik olan benim.

Bence mantıklı değil, o paraya asla değmez. bankanın ''görevi'' bu bence, ondaki mevduatıma sahip çıkmak. Zaten kredi verme işini kendi istediği kişiye yapıyor. Hem onda mevduat tutacağım ve o bu mevduatı işleyecek hem de benden aidat alacak.

p.n. kredi kartı kullanmıyorum.
  • mete kudur  (22.12.19 11:11:44 ~ 11:12:51) 
ben kullanıyorum. yıllar önce yabancı bir ülkeye giderken yaptırmıştım, kartın kopyalanması falan gibi bir şey olursa kafam rahat olsun diye. kart ekletmek diye bir şey yok, bankası fark etmeksizin adınıza olan tüm kartlarınızı kapsıyor diye biliyorum.


  • gidici  (22.12.19 19:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.